Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΑ‏

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Σάββατο 6 Ιουλίου 2013 στις 19:00μμ ολοκληρώθηκε με την διεξαγωγή του τελικού το εσωτερικό πρωτάθλημα του Κεφαλληνιακού Ο.Α. για τους ενήλικες αθλητές και μέλη του Ομίλου. Το εσωτερικό τουρνουά του ΚΟΑ ξεκίνησε 2 Φεβρουαρίου 2013 με το σύστημα Ladder μεταξύ των μελών και κατέληξε με αγώνες knock-out για την ανάδειξη του νικητή του πρωταθλήματος. Συμμετείχαν 48 αθλητές-μέλη, οι αγώνες που έγιναν έφτασαν τους 332 Ladder & Ταμπλό knock-out. To φετινό εσωτερικό τουρνουά ήταν από τα πλέον επιτυχημένα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών στο ΚΟΑ, όχι μόνο από άποψη συμμετοχών και αριθμό αγώνων αλλά και από το υψηλό επίπεδο τένις που παίχθηκε στα γήπεδα του Αργοστολίου και φυσικά από το ενδιαφέρον που έδειξαν όλοι για την εξέλιξη του τουρνουά. Αποτέλεσε και την καλύτερη προετοιμασία και ετοιμότητα των μελών εν-όψη του Πανελλαδικού βαθμολογούμενου ΟΠΕΝ Βετεράνων που γίνεται κάθε καλοκαίρι στη Κεφαλονιά από τον Κεφαλληνιακό Ο.Α. και τον ΣΒΑΕ(29 Ιουλίου με 4 Αυγούστου).

Στον τελικό έφτασαν οι αθλητές Ζάριτς Νέσα και Αντωνάτος Κωστής, και νικητής στο τρίτο σετ μετά από ένα αγώνα 3ωρών!!! Αναδείχθηκε ο Ζάριτς Νέσα με 2-1 σετ (5-7 6-4 6-4).
Ο Κεφαλληνιακός Ο.Α. συγχαίρει τον νικητή, όσους διακριθήκαν, και όλους τους συμμετέχοντες για την αγωνιστικότητα τους και το ήθος τους για  όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, και τους εύχεται καλό Καλοκαίρι και καλή επιτυχία στο Πανελλαδικό Βετεράνων.
Η δράση στον Όμιλο συνεχίζεται τον Ιούλιο με το Πρωτάθλημα knock-out των Διπλών.

DEITE  KAI  THN ANARTHSH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου