Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΚΑΝΤΑΔΕΣ ΕΝ" ΠΛΩ!!,, ΚΑΙ ΒΟΑΤ ΠΑΡΤΥ



Σήμερα το βράδυ θα έχετε την ευκαιρία να επιβιβαστείτε στην Lady O, και η ομάδα του Enalios Cruises θα σας ταξιδέψει για τρείς ώρες σε μια διαφορετική περαντζάδα στον κόλπο του Αργοστολίου παρέα με τον Γρήγορη Βαγγελάτο και τον Νίκο Αναγνωστόπουλο στο πιάνο!! Οπου θα σας ταξιδέψουν νοσταλγικά με αγαπημένες καντάδες κάτω απο το φως του φεγγαριού!!
Δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο 6936-152250 ! Ή προσέλθετε έξω από την Lady O, μέχρι τις 8.30το βράδυ, γιατί τις 9 μ.μ. σαλπάρουμε…ΜΗΝ ξεχνάτε ο αριθμός θέσεων περιορισμένος!!! και θα πρέπει να έχετε μαζί σας τον αριθμό της αστ.ταυτότητας (για το λιμεναρχείο) Σας περιμένουμε....


Σας αρέσει · πριν από 11 ώρες 

Το Βoat Party της Τετάρτης ξεκίνησε δυναμικά και είναι αποφασισμένο να ταράξει τα νερά της νυχτερινής σας διασκέδασης, κυριολεκτικά και μεταφορικά!!!

Κάθε Τετάρτη, το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι όρεξη να ζήσετε κάτι εντελώς διαφορετικό και πρωτοποριακό για τα δρώμενα του νησιού μας!

Ραντεβού δίνουμε στις 21:30 στο λιμάνι Αργοστολίου στο σκάφος Lady O' για να γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα!

Στο μουσικό ταξίδι, το ρυθμό μας δίνει o dj Spyros Adilinis με τις μουσικές του επιλογές!!!

Στην επιλογή ποτού, εμπιστευόμαστε τον σπεσιαλίστα στο είδος του, μπάρμαν και ιδιοκτήτη του cafe-bar "Bee's Knees" Μιχάλη Κουγιανό, με τα μυστηριώδη κοκτέιλ του να μας ξυπνούν γευστικά τις αισθήσεις!!!

Χμμμ! Ξεχάσαμε κάτι? Α! ναι, να πάρουμε μαζί μόνο τη θετική μας ενέργεια και ΝΑΙ, είμαστε έτοιμοι να βάλουμε πλώρη για μια βόλτα κάτω απ τα αστέρια!


Λοιπόν????? Σαλπάρουμε?!? 


(Περιορισμένος αριθμός θέσεων)

Κρατήσεις γίνονται έως το μεσημέρι της Τετάρτης στο 6977056988. Απαραίτητος ο αριθμός αστυνομικής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου