Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΕΠΕΙΔΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

| Εκτύπωση | E-mail
Τρίτη 25.06.13   KEFALONIAPRESS
Η Σάμη κέρδισε τους επιβάτες του ΑRMONIA
 
  • Ενθουσιασμένοι οι επιβάτες του ARMONIA από τη Σάμη και κυρίως τους ανθρώπους της!
  • √ Ευχαριστίες από τον αντιπρόσωπο της εταιρείας κ.  Γρηγόρη Βλαχόπουλο 
    https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/179744_10200171459704983_1788218917_n.jpg
     
     
    Η χθεσινή επίσκεψη του ARMONIA  στην Σάμη http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=40574&Itemid=152 ήταν ένα μεγάλο ρίσκο για την εταιρεία. Παρόλο που ο αντιπρόσωπος της κ. Βλαχόπουλος είχε επισκεφθεί από πέρυσι το λιμάνι , εν τούτοις υπήρχε η αγωνία της επιτυχίας ή όχι , του εγχειρήματος. Για αυτό ήταν και ο ίδιος επιβάτης για να παρακολουθήσει από την αρχή έως το τέλος το ταξίδι.
     Τελικά όλα πήγαν πιο καλά από όσο ήλπιζαν. Η Σάμη ενθουσίασε τους επιβάτες, ένα μικρό γραφικό , καταπράσινο χωριό, τα Hot σημείαMελισσάνη, Δρογκαράτη, Μύρτος πολύ κοντά έτσι είχαν άνεση χρόνου.
     Αλλά αυτό που πήραν μαζί τους  οι ξένοι μας, ήταν η αντιμετώπιση των Σαμικών. Ευγενικοί, χαμογελαστοί, καλωσόριζαν τον κόσμο με την καρδιά τους.
     Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλει να δώσει μέσω του Kefalonia presso κ. Βλαχόπουλος, στους τρεις επαγγελματίες που τον συνάντησαν καθώς επιβιβαζόταν στο φέρυ και τον ευχαρίστησαν που έφερε το κρουαζιερόπλοιο στη πόλη τους. Απορεί ο κ.Βλαχόπουλος πως τον εντόπισαν, πως τον αναγνώρισαν καθώς δεν ξέρει κανέναν στη Σάμη.
     Ενώ λοιπόν η αποβίβαση στη Σάμη είχε μεγάλη επιτυχία δεν συνέβηκε το ίδιο με τους επιβάτες των τριών λεωφορείων που επισκέφτηκαν τα Λουρδάτα.  http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=40597&Itemid=146
    Ο προγραμματισμός ήταν ο Μύρτος αλλά ο αέρας και τα τεράστια κύματα δεν επέτρεψαν την επίσκεψη έτσι τους πήγαν στα Λουρδάτα. Τα παράπονα πολλά για την κατάσταση της παραλίας, πολύ βρώμικη, χάλια οι τουαλέτες, μιαα εικόνα εγκατάλειψης που τους απαγοήτευσε  όλους.  Μια κατάσταση που κινδυνεύει να βγάλει την παραλία του Λουρδά εκτός του προγράμματος επισκέψεων των επιβατών τους.
     Στην ερώτησή μας , μήπως η Σάμη κέρδισε το Αργοστόλι , μήπως του χρόνου θα αλλάξει λιμάνι το ΑΡΜΟΝΙΑ, ο κ. Βλαχόπουλος ήταν κάθετος :
    « Το Αργοστόλι είναι Αργοστόλι, έχει άλλες δυνατότητες, όμως δεν θα ξεχάσουμε τη Σάμη, ίσως να κάνουμε κάποιες προσεγγίσεις και στη Σάμη. Αλλά δεν συζητάμε για κάτι μόνιμο».
     
                                                                                                                                                                                                       -
     
     
     
    Πρωί-πρωί το μεγάλο κρουαζιερόπλοιο έριξε άγκυρα στο κανάλι της Σάμου της Κεφαλονιάς και οι φίλοι επισκέπτες έκαμαν την περατζάδα τους από τον Γιαλό τση Σάμης μέχρι τον Καραβόμυλο έκαναν μπάνιο στη Θάλασσα, επισκέφτηκαν το οίκος-Μουσείο και την Μελισσάνη στο Καραβόμυλο! Ιδιαίτερα εκδηλωτικοί οι Ιταλοί ένιωθαν σαν το σπίτι τους!
    Aπό το facebook 
    Takis Tokkas 
     
     
     
     
     
     
     
    *** 
                                                                                                                                                                                                              
     
    √  Το ρεπορταζ από το site της περιοχής : http://vlahatasamis.gr
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου