Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΔΕΚΤΙΚΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΕΚΑΤΟΣ ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ,,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ



Μέσω Γιώργου Μεταξά, Βαβάσης Μαργαρίτας, Σιμωτά Παναγή,, και  λοιπων επαγγελματιων Πόρου ο Αντιδήμαρχος  πήρε την εικόνα στις συνθήκες  που έχει το χωριό μας τουριστικά, και έγινε μία πολύ καλή συζήτηση με προτάσεις  ,,τις οποίες θα ανεβάσω με μικρά βιντεάκια  σε μελοντική ανάρτηση! Τελείως ανεπαρκές  τα  Δρομολόγια Κτελ, και  ενα χωριό στην μοίρα του!
Βασικό  το να υπάρχεί δράση όμως και από εμάς!  θα  αναλυθεί  περισσότερο  σε επόμενη  ανάρτηση  και με τα βιντεάκια,  και  οι θέσεις  του  κύριου Κεκάτου  σε πολλά θέματα!

Θέμματα  από τα πολλά  που έχουν προκύψει στο χωριό όπως  και με το  θέμα  στην προσπάθεια  μετακίνησης  του  ήδη εγκεκριμένου και οριοθετημένου Αντλιοστασίου στην θέση Ποτάμι,,..!  στο  οποίο  το τοπικό συμβούλιο συντομα  θα το έχει  θέμα  συζήτησης  και  πάλι!

πρωινή  φωτογράφιση  χθες,, μετά  η αίθουσα γέμισε!! λόγο των  βιντεό έμεινα από  κάρτα!!



θα ακολουθήσουν  στο  τέλος ανάρτησης   εχει   3-4  βιντεάκια  ακόμη,,της πρότασης από Σιμωτά Παναγή ,,και Γιώργοy Μεταξά, όπως και την αρχή της πρότασης από την Πρόεδρο Βαβάση Μαργαρίτα .
Πολύ σωστά επεσήμανε  ο κύριος Κεκάτος και με δικά μου  λόγια   ότι έχουμε μάθει γενικά  να λέμε  ότι πάντα φταίει κάποιος άλλος  για όλα εκτός εμάς!,, και συνήθως οι ευθύνες πέφτουν στν εκάστοτε Δήμαρχο-κοινοτάρχη και Συλλόγους που  δεν κάνουν για εμας ,,αυτά που δεν κάνουμε  εμείς!


Εγώ θα τονίσω ότι  δεν έχουμε  γενικά φωνή ,,,γιατί ποτέ δεν οργανωθήκαμε,, και ποτέ  δεν συμμετείχαμε οργανωμένα για τα συμφεροντά μας,, και με πολύ δυσκολία  μαζευόμαστε  έστω και να κουβεντιάσουμε. Ατομικά το να φωνάζει ο καθένας μας το προβλημά του (λιγό πολύ κοινο σε όλους)  δεν ακούγεται πουθενά.
Αν λοιπόν ο Πόρος  μέσω συλλογικού φορέα απαιτήσει  τα δρομολόγια που αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν, με λογικές προτάσεις όπως τις  σημερινές , και να πιέσει  προς την υλοποίηση τους
, φυσικά και  τα προβλήματα θα αρχίσουν να λύνονται,, διότι  μαγικό  ραβδί  δεν υπάρχει.
Το Ληξούρι όπως ήδη έχω κάνει αναρτήσεις  δραστηροποιείτε,, έκανε  το γραφείο τουρισμού, και πληροφόρησης, και λοιπές δράσεις, εμείς  με το τεράστιο πρόβλημα  στο να μην μας ξέρει ,και δυσκολα μας μαθαίνει φυσικά, κοιμόμαστε.  Χρειάζετε  Ενημέρωση καταρχήν και πληροφορίες ο τουρίστας  ,,και  ας πιάσουμε αυτόν που είναι εδώ, ή αυτούς που περνάνε από την κύρια  σχεδόν Πύλη που είναι το λιμάνι μας. Πρέπει να ξέρει ότι δεν είναι εγκλωβισμένος   και να υπάρχουν αναρτημένα δρομολόγια  με το που μπορεί να πάει,, πότε έχει εκδηλώσεις, τι ώρες έχει καράβια, πότε γίνονται κρουαζιέρες,πεζοπορικές διαδρομές και έντυπά αυτών,  και ένα σωρό ακόμη πληροφορίες.
Φυσικά και  λόγο και του Θέματος που υπάρχει  με το Βιολογικό,,ίσως πινακίδα που να εξηγεί τους λόγους στον τουρίστα για την φετινή κατάσταση οδοστρώματος,  και οπωσδήποτε  Αθλητικούς χώρους που ήδη το Μπάσκετ το έχω τονίσει είναι με σπασμένη μπασκέτα,και πάμε  και για  διάλυσή του   με  το θέμα αντλιοστασίου,, χώρος για ποδόσφαιρο  να παίξουν τα παιδιά δεν υπάρχει, Το τένις με τα προβληματά του, και μια παραλία  χωρις  ουτε μια ξαπλώστρα για φέτος που  θα αναλύσω τους λόγους κάποια άλλη στιγμή!
Εχω τονίσει  και άλλες φορές  το διαδύκτιο  το έχω βρει σαν ένα τρόπο  να λέω τις απόψεις  μου, και  προτίμησα  πάντα επώνυμα διότι και  σε συλλόγους  τελικά άκρη δεν βρήκα!,,
Εχω κατηγορηθεί  φυσικά  ότι παριστάνω τον δημοσιογράφο,, πολλοί νομίζουν ότι θα "θελά  να έφτανα π.χ τον Ευαγγελάτο, αλλά  τώρα που έκλεισε και η ΕΡΤ  , μου κόπηκε η φόρα!,,
Θα προσπαθήσω μέσα και από μελοντικές μου αναρτήσεις, να προσπαθήσω να λύσω το δύσκολο  κουβάρι προβλήματων  του  τόπου επειδή  ήμουν καλός  στους γρίφους,, και να λύσουμε  και  το τι  φταίει που ενω μαθηματικά το νησί έχει αύξηση τουριστικά το χωριό μας συνεχίζει ακάθεκτο  την κατρακύλα!!  Μία πολύ καλή πρώτη εξήγηση  είναι του ότι ισχύει  το γνωστό σοφο ανέκδοτο  Χριστόδουλου "ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΙ  Η ΚΑΤΣΙΚΑ  ΤΟΥ  ΓΕΙΤΟΝΑ"
ΚΑΛΗ  ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου