Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΤΑ ΠΑΝΩ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙς

KIKIRIKOY
Παρακαλώ να μου δώσει κάποιος μία εξήγηση να καταλάβει και το φτωχό μυαλό μου. Τι είναι ξεπούλημα και τι επένδυση; Η πώληση της Οξιάς που πανηγύρισαν πολλοί είναι επένδυση επειδή ο αγοραστής είναι Άραβας; Η πώληση του Σκορπιού στον Ρώσο είναι και αυτή επένδυση; Με τις αγορές που συμφωνεί η αντιπολίτευση από ότι έχω καταλάβει και θα οικονομήσουν χοντρά από τις μίζες κάποιοι δικοί της γίνεται επένδυση. Γι αυτό και κάποιοι πατριώτες μας γλύφουν τα απόκρυφα των Αράβων για "επενδύσεις" στο νησί. Για το καλό του τόπου μας το κάνουν όχι για δικό τους όφελος........... Η επένδυση των Κινέζων στον Πειραιά όμως είναι ξεπούλημα σωστά; Αν ερχόταν ένας Γερμανός μεγιστάνας και αγόραζε κάποιο νησί αυτό δεν θα ήταν ξεπούλημα της πατρίδας μας στους βρωμογερμανούς; Ποιοι και πως καθορίζουν τι είναι ξεπούλημα και τι επένδυση; Ούτε να διανοηθεί κάποιος ότι ανήκω στην Ν.Δ αλλά δεν μπορώ να καταλάβω και την αντίδραση των αριστερών που τους βλέπω να βαφτίζουν ανάλογα με τα συμφέροντά τους το ίδιο πράγμα σε ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ- ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΓΙΑΤΙ?!

Χα χα χα, για σου ρε Kikirikoy να σε βοηθήσω εγώ να τα ξεχωρίσεις: Λέει η κόρη που άρχισε να «ξεπετιέται» στη μάνα της: Μαμά τα έχω με τον Θανάση. Ποιόν Θανάση μωρή αυτό το παιδοβούβαλο? Έ όχι και παιδοβούβαλο μαμά μια χαρά αγόρι είναι… Και αλλά άμα σε πιάσει και σε βάλει αποκάτω σε γκάστρωσε! Σιγά που δε το γνωρίζω αυτό μαμά, όταν το κάνουμε εγώ είμαι πάντα από πάνω! Λοιπόν το «από κάτω» είναι γκαστριά αλλά το «από πάνω» είναι επένδυση. Ά ρε πως μπλέξαμε ποιος να μας το ΄λεγε. Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα. σε ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ- ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΓΙΑΤΙ?!
 AKΟΛΟΥΘΕΙ  ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ   ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ ,,ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,,!

ΕΝΩ Ο ΑΡΙς ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ!

Χουά χα χα χα χα χα. Δε μένει τώρα να φορέσει και ο διαχειριστής φούστα από ευκειές τσι ψάθες και να μας χορεύει τα μεσημέρια μπόρα – μπόρα, Γιώργη τσι κινήσεις τσι προς τα ανάσκελα να προσέχεις γιατί θα σε χάσει η γυναίκα από τσι ξελιγωμένες. Είσαι και παιδαράς τέλειωσε σε χάνουμε! Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα. Υ.Γ. Ξέρεις ορέ Γιώργη να χορεύεις μπόρα – μπόρα ορέ??? Η συνοδός είναι πάντα γυμνόστηθη!! Χουά χα χα χα χα χα χα χα. σε ΧΑΒΑΗ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ Ο ΠΟΡΟΣ

1 σχόλιο: