Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Οι επισκέψεις της Sapt Hellas στα Δημοτικά Σχολεία του Αργοστολίου


Σημαντική πρωτοβουλία ενημέρωσης των μαθητών για τη συμπεριφορά στους σκύλους [εικόνες]
Του Χρήστου Λαμπράκη
Στην Κεφαλονιά βρέθηκε το τριήμερο 13 – 15 Μαΐου η εθελοντική ομάδα επισκέψεων «SAPT Hellas» προσκεκλημένη του Συλλόγου ζωόφιλων «ΝΤΟΡΙΣ» σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Α/βαθμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης.
ΚΑΙ  ΕΠΙΣΗΣ  ΣΤΟ  kefalonias.gr

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και οι τελευταίες επισκέψεις της SAPT Hellas στα Δημοτικά Σχολεία του Αργοστολίου.
Με την άφιξη τους στον Πόρο χωρίστηκαν σε δυό ομάδες και αφού επισκέφτηκαν τα Δημοτικά Σχολεία σε Πόρο, Σάμη, Φισκάρδο και Ληξούρι, ήρθε και η ώρα για την επίσκεψη τους στα Δημοτικά Σχολεία της πρωτεύουσας. Χτες το πρωϊ και έως αργά το μεσημέρι, με υπομονή και χαμόγελο ενημέρωσαν εκατοντάδες παιδάκια της Α’ και Β’ τάξης σε όλα τα Δημοτικά του Αργοστολίου και με αυτόν τον τρόπο έκλεισε ο κύκλος επισκέψεων τους.
Εμείς τους ακολουθήσαμε στο 4ο Δημοτικό, όπου τους υποδέχτηκε η Διευθύντρια, κα Υβόννη Αλυσανδράτου, αλλά και λίγη ώρα αργότερα στο 6ο Δημοτικό Σχολείο, όπου και εκεί τους υποδέχτηκε ο Διευθυντής, κ. Διονύσης Πυλαρινός και η Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Κουνάδη, η οποία εργάζεται στο συγκεκριμμένο Δημοτικό.
Στο πλευρό τους πάντα και τα μέλη του Φιλοζωϊκού Συλλόγου Αργοστολίου “ΝΤΟΡΙΣ”.
Ενθουσιασμένα τα παιδάκια παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την παρουσίαση από την SAPT Hellas, και γνώρισαν από κοντά τους τετράποδους φίλους της SAPT.
sapt hellas sto argostoli 15/5/13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου