Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ,,ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ KEFALONIAPRESS

http://4.bp.blogspot.com/-2420Bbo1I_s/TxMRZZk9Z4I/AAAAAAAAHXE/q20m2dbC_vE/s640/07.jpg
 
ΟΙ ΕΠΙ 12 ΕΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ IONIAN FERRIES  ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!!
 Επειδή η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και το ψεύδος, η υποκρισία και η φασιστολογία σχετικά με τις ακτοπλοικές συγκοινωνίες του νησιού μας έχει ξεπεράσει κάθε όριο, θα θέλαμε να σημειώσουμε τα εξής:
Πού είδατε τη μονοπωλιακή πολιτική της IONIAN FERRIES όταν επί 12 συνεχόμενα χρόνια καλύπτει με αξιοπρέπεια, ασφάλεια και συνέπεια τις ακτοπλοικές γραμμές του νησιού και επί 1,5 χρόνο στη γραμμή του Πόρου και επί 7 μήνες στη γραμμή της Σάμης  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΝΑΥΛΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ????????????

Σε ποιο άλλο νησί είδατε φανερή πολιτική ανάμειξη των δημοτικών αρχών σε επιχειρηματική πρωτοβουλία????? Μην ξεχνάτε, του χρόνου έχουμε και εκλογές………..
Να ξεσκονίσουμε τη μνήμη μας οι Κεφαλονίτες για το πώς ήταν οι γραμμές της Κεφαλονιάς πριν το 2001 που ήρθε η Κοινοπραξία και αναβάθμισε τα ακτοπλοικά δεδομένα  του νησιού….
Να θυμήσουμε και ότι η IONIAN FERRIES κάλυψε τις ανάγκες του νησιού όταν υπήρξαν βλάβες και απουσία των πλοίων της ανταγωνίστριας εταιρείας εν μέσω θέρους και διατηρώντας τον ανταγωνισμό σε υγιές και θεμιτό επίπεδο. Οι Κεφαλονίτες και μνήμη έχουμε και κρίση και αγάπη για τον τόπο μας. Γι’ αυτό ο χρόνος έδειξε πως ό,τι επιλέξαμε και παρέμεινε στον τόπο μας ήταν αυτό που άξιζε…
 Porto Leone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου