Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!


Φίλε Αβραάμ ά όλα κι όλα εγώ δε τα παρατάω με τίποτις. Με τσι άλλες ταξιδεύεις τσού ουρανούς αλλά το αίμα σου κόβεται εκειαπάνου, άσε που τρως και όποιο "μετεωρίτη" σε πετύχει στο κεφάλι. Με ετούτες ταξιδεύεις τα πέλαα δεν είναι κι άσχημα, κι άμα δεις ότι πά να περάσουμε από Ζιμπεράλτα, ή Πορτσάιντ ξεκαβαλάς και βγαίνεις ξηρά. Ελεγχόμενη κατάσταση, είπαμε στα πέλαα όχι και τσου ωκεανούς… Χα χα χα χα χα. σε ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΑΠΟ ΑΒΡΑΑΜ ΣΕ ΑΡΙς

ΚΑΙσε ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΜΑΙΩΝ - H ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΙΣ ΑΝΩ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ

Οι Σάμιοι λόγω μορφολογίας της περιοχής ίσως να ήταν η πρώτη σοβαρή περίπτωση οργανωμένης κοινωνίας στα νησιά μας, αλλά ποιον ενδιαφέρουν αυτά θα μου πεί κανείς.

Και όμως πολλά θα μπορούσαν να αλλάξουν. Πάντα πίσω ερχόμαστε όπως παλιά.
Κρουαζιερόπλοια πιάνανε στη Ζάκυνθο και εδώ κυνηγάγαμε το τουρίστα με το ψαροντούφεκο. Τώρα ξυπνήσαμε λίγο, ελπίζω να ξυπνήσουμε περισσότερο.

Έπειτα έχουμε και εκειό το βασιλιά τους τον Αγκαίο το δάσκαλο αντίδρασης σε ΔΝΤ και συναφή. Τόνε πέθανε τσου φόρους ο Λαέρτης και εκεί που περίμενε όλο χαρά τσού χρονιάτικους φόρους στην Ιθάκη του, τα μάζεψε ο Αγκαίος, πήρε τσού φόρους, πήρε τα υπάρχοντα, πήρε και τσού Σαμικούς και του έστειλε χαιρετίσματα με το περιστέρι τση κιβωτού του Νώε.

Από τότενες λέει είχε ψιλοσαλτάρει ο Λαέρτης μετά το κάζο που έπαθε.


Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα.
ΚΑΙ  ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ  ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΑΒΡΑΑΜ  ΤΟ POROSNEWS
AΠANTAEI,,OTI TEΛIKA OYTE MIΛANE,OYTE ΠEINANΕ!!
ΜΕΝΟΥΝ  ΑΚΙΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΛΑ  ΠΟΝΑΝΕ!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου