Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΑΠΟ ΑΒΡΑΑΜ ΣΕ ΑΡΙς

 ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ  ΛΙΜΙΩΝΑ  ΠΟΡΟΥ !!(- ΛΙΜΕΝΙΑ) ,,ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΑΒΡΑΑΜ ΠΡΟΣ ΑΡΙς  ,ΟΤΙ ΟΙ ΓΟΡΓΟΝΕΣ  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΟΝΤΑ,, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΤΗΓΑΝΙΣΕΙΣ,, ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ  ΡΗΜΑ  ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΜΟΙΟΚΑΤΑΛΗΞΙΑ!!!!! ΟΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ  ΑΧΡΗΣΤΕΣ!!!
Ο  ΑΝΩ ΒΡΑΧΟΣ  ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΠΡΑΣΟΠΕΤΡΑ,, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΝΘΙΜΙΣΗ,,ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ  ΒΡΑΧΙΑ ΣΤΑ ΛΙΜΕΝΙΑ  ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ  ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ..!!!


1 σχόλιο: ΣTO σε Τρόπος ψαρέματος γοργόνας:

 και  3 σχόλια:στο   ΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΑΚΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΥΠΟΥ .ψαρι  "ΓΟΡΓΟΝΑ".


ΚΑΙ  ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ  KEFALONIA TODAY

ήταν πως οι γοργόνες, τελικά, υπάρχουν! «Δεν έχει περάσει και μεγάλο χρονικό διάστημα από τη στιγμή που η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA) επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν γοργόνες και ότι ο αριθμός τους αυξάνεται και ένα νέο βίντεο εμφανίστηκε προκαλώντας σάλο.
Το βίντεο παίχτηκε από το Animal Planet και έχει ανεβεί στο Youtube από διάφορες πηγές και σαρώνει». Διάβολε, σκέφτηκα, πότε έγινε αυτό και δεν το πήραμε είδηση; Ολόκληρη ΝΟΑΑ να το επιβεβαιώνει, δεν μπορεί να είναι ψέματα! Μια απλή αναζήτηση, όμως, «NOAA confirms mermaids?» και η λογική, όπως ήταν φυσικό, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.
Η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας των ΗΠΑ διαψεύδει πως υπάρχουν αποδείξεις για την ύπαρξη των γοργόνων. Όπως υποστηρίζει στην ανακοίνωσή της, μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί καμία απόδειξη-ένδειξη για την ύπαρξη υδρόβιων ανθρωποειδών.
Μένει να το μάθουμε και στην Ελλάδα για να ηρεμήσουμε και εμείς και ο Μέγας Αλέξανδρος. Περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς ξεκίνησε η τρελή αυτή ιστορία μπορείτε να διαβάσετε εδώ και εδώ.

2 σχόλια:

  1. Φίλε Αβραάμ ά όλα κι όλα εγώ δε τα παρατάω με τίποτις.
    Με τσι άλλες ταξιδεύεις τσού ουρανούς αλλά το αίμα σου κόβεται εκειαπάνου, άσε που τρως και όποιο "μετεωρίτη" σε πετύχει στο κεφάλι.
    Με ετούτες ταξιδεύεις τα πέλαα δεν είναι κι άσχημα, κι άμα δεις ότι πά να περάσουμε από Ζιμπεράλτα, ή Πορτσάιντ ξεκαβαλάς και βγαίνεις ξηρά.
    Ελεγχόμενη κατάσταση, είπαμε στα πέλαα όχι και τσου ωκεανούς… Χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτές εφτού είναι Αμερικάνικου τύπου με λέπια σκάρου ορέ Αβραάμ.
    Οι δικιές μας έχουνε δέρμα βελουτέ σα δελφίνες, να σου στείλουμε καμία αλλά όχι να τη τηγανίσεις?? Χα χα χα χα.

    Έχω και αυτό το Γιώργη και αντί να έρτει προς τα δαπάνου για ψάρεμα κάθεται και μαζεύει ελιές, μπας και χώνεται σε καμιά σπηλιά με καμιά γοργόνα και δουλεύει τον κόσμο? Γιατί το μέρος το λένε Γοργοτά? Εκεί έχω βρεί και εγώ τα ηβρέματα που γράφω!!

    Και εκειά τα ονόματα που έχει δώσει στα νησάκια εφτού κάτου είναι σαν αυτό που έδωσε στη Αστερίδα εδώ πάνου, δηλαδή Δασκαλειό, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο, Πανεπιστήμιο, κλπ? Άμα είναι έτσι να τόνε βοηθήσω. Εκειό το μικρό δεξιά που δεν έχει όνομα να το βγάλει Νηπιαγωγείο! Πως λέμε Αστερούλα?? Έδεκει απάνου αφήσανε μικρό τον Οδυσσέα γιατί δεν έλεε να μάθει μπάνιο μέχρι που εψόφησε τση πείνας, εβούτηξε, έβγηκε όξου στα γουλιά με διακόσα και έφαε όλους τσου πιτόγυρους του “Fotis family”!!
    Έτσι μαθαίναμε κολύμπι και να «τηγανίζουμε» γοργόνες παλιά !!!

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή