Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Μεγιστάνες φλερτάρουν με νησίδες του Ιονίου


Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον ξένων επενδυτών για διάφορες νησίδες του Ιονίου.

Στην πρώτη γραμμή βρίσκεται η νησίδα «Άτοκος», κοντά στην Ιθάκη.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, πωλητήριο έχει μπει και στα νησιά «Πεταλάς» το οποίο πωλείται έναντι 42 εκατ. ευρώ, στο «Αρκούδι» που πωλείται έναντι 17 εκατ. ευρώ, στο «Καρλονήσι» που πωλείται αντί 10 εκατ. ευρώ και στη Μάκρη που πωλείται έναντι 7,5 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα, δε, με τον δήμαρχο Κεφαλλονιάς, Αλέξανδρο Παρίση, ενδιαφέρον για τον «Πεταλά» έχουν δείξει δύο εμίρηδες, καθώς και ο εμίρης του Κατάρ.

Το αγοραστικό ενδιαφέρον για νησιά και βραχονησίδες έχει αναθερμανθεί το τελευταίο διάστημα, μετά και την αγορά του «Σκορπιού» από τον Ρώσο μεγιστάνα Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ έναντι 117 εκατ. ευρώ.

Επίσης, ο εμίρης του Κατάρ εμφανίζεται ως πιθανός αγοραστής για τη νησίδα «Οξειά» στην είσοδο του Κορινθιακού από το Ιόνιο έναντι 5,6 εκατ. ευρώ, ενώ ένας Έλληνας που διαμένει και δραστηριοποιείται στη Νότια Αφρική φέρεται να αγόρασε με 2,8 εκατ. ευρώ το νησάκι «Σοφία», το οποίο βρίσκεται λίγο πιο πάνω από την «Οξειά».

Πηγή: pelop.gr ΚΑΙ  http://www.zougla.gr


09 Νοε 2012
Και εδώ λίγο πρίν το Νιοχώρι ,βλέπουμε το νησάκι Άτοκος, με μόνο κάτοικο όπως αναφέρουν τα τουριστικά φυλλάδια ένα γαιδουράκο!!! Ισως στον Ομηρικό λοιπόν χάρτη να έπαιζε ... Τώρα που ξανακοίταξα τις φωτό για να δω πως φαίνουνται τα πράματα από το Νιοχώρι – Κομιτάτα και διάβασα τις σκέψεις σου, καλό θα ήταν να βγάλεις από το μυαλό σου τη Λευκάδα και Ακαρνανία γιατί σε λίγο θα βάλουμε στο κόλπο και τη Λήμνο. Χα χα χα χα. Και ωραία μέρα ε? Διαγραφή ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου