Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Το γεμάτο στάδιο ξάφνιασε ευχάριστα την ΚΕΔΗΚΕ

Δεν έκρυβαν τη χαρά τους οι άνθρωποι της ΚΕΔΗΚΕ μετά τη μεγάλη χθεσινή επιτυχία που είχαν οι αγώνες των βετεράνων στα «Τρίτσεια 2013». Είναι ίσως πρώτη φορά που το θέμα πήρε διαστάσεις και εκτός των …τειχών του νησιού. Από νωρίς οι κερκίδες ήταν ασφυκτικά γεμάτες και αυτό χαροποίησε όχι μόνο τους αθλητές αλλά και του διοργανωτές που όλο αυτό το διάστημα δούλευαν ασταμάτητα για τη προβολή και την άρτια οργάνωση των αγώνων σε όλη την Ελλάδα. Φυσικά τι τιμητική του είχε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης ο οποίος δεν σταμάτησε να φωνάζει ότι οι αγώνες είναι μια «αθλητική γιορτή για τη Κεφαλονιά». Σημείωση: Οι αγώνες διοργανώθηκαν από την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. με συνδιοργάνωτες τον ΟΕΒΑΣ, την διεύθυνση Π.Ε. Κεφαλληνίας και το Ίδρυμα «Αντώνη Τρίτση».
ΠΗΓΗ E-KEFALONIA.NET
ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΣΥΝΔΣΜΟ
Τα «Τρίτσεια 2013» με το φακό του e-kefalonia.net (βίντεο)
Θα μείνουν στην ιστορία οι φετινοί αγώνες των βετεράνων και των σχολείων προς τιμήν του μεγάλου Κεφαλλήνα πολιτικού Αντώνη Τρίτση





ΚΑΙ  ΕΠΙΣΗΣ  Τρίτσεια 2013: Καταχειροκροτήθηκαν τα χορευτικά συγκροτήματα στην τελετή έναρξης
(ΑΝΩ ΦΩΤΟ  ΑΠΟ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΙΟΚΑΣΤΡΟ, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ)
Έκλεψαν την παράσταση κατά την τελετή έναρξης τα χορευτικά συγκροτήματα ν πολιτιστικών συλλόγων της Κεφαλονιάς που χόρεψαν ντυμένα με τις πραδοσιακές τους φορεσιές.
Τα χορευτικά συγκροτήματα του Καλλιτεχνικοχορρευτικού Συλλόγου Φραγκάτων ο Μέρμηγκας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Σπαρτιών «Το Σπάρτο» και του Πολιτιστικού Συλλόγου Πάστρας το «Παλιόκαστρο» έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο.
Γιώργος Χαλαβαζής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου