Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Συνεχίζουν το έργο τους στην Κεφαλονιά οι «Γιατροί του Κόσμου»


Συνεχίζουν το έργο τους στην Κεφαλονιά οι «Γιατροί του Κόσμου»
Συνεχίζουν το κοινωνικό έργο τους στην Κεφαλονιά οι «Γιατροί του Κόσμου», ο οποίοι Προχθες βρέθηκαν στον Πόρο και σήμερα από το πρωί βρίσκονται στους Βασιλικάδες.

Η αποστολή των «Γιατρών του Κόσμου» έτυχε θερμής υποδοχής στους Βασιλικάδες, καθώς ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Κώστας Κονιδάρης, είχε ενημερώσει και οργανώσει άριστα την υποδοχή των γιατρών και έτσι πολύ κόσμος βρέθηκε απ' το πρωί για να τους υποδεχθεί, αλλά και να εξεταστεί.
Το αντίθετο ωστόσο σκηνικό συνέβη χθες στον Πόρο στο οποίο ενδεχομένως και λόγω ελλιπούς ενημέρωσης και προβολής στην περιοχή, δεν υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση, γεγονός που έκανε άσχημη εντύπωση στους «Γιατρούς του Κόσμου».
Παρόντες όλες αυτές τις μέρες και σε κάθε βήμα των «Γιατρών του Κόσμου» και οι Εθελοντές Σαμαρείτες με τον αρχηγό τους Χαράλαμπο Μοσχόπουλο και τις Ροζάνα Μαρίνου και Μαρία Καμινάρη.
Σήμερα το απόγευμα και αύριο το μεσημέρι οι «Γιατροί του Κόσμου» θα βρίσκονται στο Ληξούρι σε ΕΟΠΥ και Μαντζαβινάτειο και ήδη πολύς κόσμος έχει κάνει αίτηση για εμβολιασμό και εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου