Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Γιουροβίζιον: Εκτός τελικού έμεινε η Κύπρος


Δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό της Eurovision η Κύπρος που εκπροσωπήθηκε από τη Δέσποινα Ολυμπίου και την μπαλάντα «Να με θυμάσαι».


Ο αγώνας επικράτησης στον πρώτο ημιτελικό μεταξύ των χωρών της πρώην Σοβιετικής Ενωσης και των χωρών της πρώην Γιουγκοσλαβίας έληξε με 6-0! Ούτε ένα από τα βαλκανικά τραγούδια δεν προκρίθηκε, ενώ εισιτήριο πήραν τα τραγούδια από Μολδαβία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Εσθονία, Λευκορωσία, Δανία (που θεωρείται το μεγάλο φαβορί), Ρωσία, Βέλγιο, Ουκρανία και Ολλανδία.

Μαζί με την Κύπρο εκτός τελικού έμειναν η Σερβία, η Αυστρία, η Σλοβενία, η Κροατία και το Μαυροβούνιο.

Το ραντεβού των θεατών για τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision ανανεώνεται για αύριο, Πέμπτη, με τη συμμετοχή της Ελλάδας στην ένατη θέση και το τραγούδι «Alcohol is free» από τους Αγάθωνα Ιακωβίδη και Κoza Mostra.

Η έναρξη του πρώτου ημιτελικού του φετινού διαγωνισμού της Eurovision έγινε στο κατάμεστο γήπεδο «Μάλμε Αρένα» της Σουηδίας.

Οι 11.000 eurofans που βρέθηκαν στο γήπεδο καταχειροκρότησαν τις 16 χώρες που συμμετείχαν στον 58ο μουσικό διαγωνισμό, ενώ συγκινητική ήταν η έναρξη της μουσικής βραδιάς, με την παρουσία μικρών παιδιών που τραγουδούσαν στη νοηματική, το περσινό νικητήριο τραγούδι «Euphoria» μαζί με την ερμηνεύτριά του Loreen.

Τα περίτεχνα κοστούμια, οι εντυπωσιακές χορογραφίες και τα πλούσια εφέ δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τον φετινό διαγωνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου