Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΞΑΝΑ ΝΤΟΠΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ-ΛΕΜΟΝΙΑ

ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 

...και μια φωτογραφία
Αυτό το Σάββατο 1-6-13 θα γίνει η διάθεση της δεύτερης παρτίδας πορτοκαλιών και λεμονιών στην τιμή των 40 λεπτών το κιλό μπροστά από το γήπεδο Αργοστολίου από τις 9 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι.
Τα πορτοκάλια θα είναι σε 5κιλη συσκευασία στην τιμή των 2 ευρώ και προέρχονται από την Λειβαθώ, ενώ τα λεμόνια θα είναι σε συσκευασία των 2.5 κιλών στην τιμή του 1 ευρώ και προέρχονται επίσης από την Λειβαθώ.

Όσοι από τους εθελοντές θέλουν να βοηθήσουν στην συσκευασία αλλά και στην οργάνωση της διάθεσης να βρίσκονται στο χώρο του γηπέδου Αργοστολίου στις 9 το πρωί και μπορούν να κάτσουν όσοι ώρα θέλουν και όχι απαραίτητα ως τις 12.
Δεν θα έχουμε λίστες παραγγελιών, θα είναι ελεύθερη η διάθεση των προϊόντων γι αυτό φροντίστε να το γνωστοποιήσετε στον κύκλο γνωριμιών σας γιατί η πληροφόρηση θα γίνει μόνο μέσω διαδικτύου και ραδιοφώνου. 
(Η φωτογραφία είναι από το Αργοστόλι του 1903. Είναι η μοναδική που εικονίζει το Αργοστόλι, από μια σειρά φωτογραφιών που απεικονίζουν την Ελλάδα μεταξύ 1903-1920, τραβηγμένες από τον φωτογράφο Φρεντ Μπουασονά(Boissonass) . Είναι προφανές ότι θα είχε τραβήξει και άλλες από το Αργοστόλι. Ξέρει κανείς κάτι;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου