Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Παναγής Ρασσιάς: Απάντηση στην πρώην Δήμαρχο της μίας ψήφου και εν γένει "στις πικραμένες από τον Παρίση"

Παναγής Ρασσιάς: Απάντηση στην πρώην Δήμαρχο της μίας ψήφου και εν γένει "στις πικραμένες από τον Παρίση"
ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ  http://inkefalonia.gr
Σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο ζήτησα ως είχα κάθε δικαίωμα σαν δημοτικός σύμβουλος να μου απαντήσει η πρώην Δήμαρχος Ερύσου κυρία Κουταλά για ποιό λόγο λειτουργούσε τις ομβριοδεξαμενές στα Πατρικάτα και την αφαλάτωση στο Φισκάρδο χωρίς τις νόμιμες άδειες κι ως εκ τούτου ο Κεφαλονίτης σήμερα πρέπει να πληρώσει τα σχετικά πρόστιμα. Επίσης τη ρώτησα για ποιό λόγο επιχείρηση του πρώην Δήμου Ερύσου κατέθεσε εκπρόθεσμα τη δήλωση Φ.Π.Α. και πάλι πλήρωσαν τα πρόστιμα οι Κεφαλονίτες.

Αντί για απάντηση επί της ουσίας σ΄ αυτά τα εύλογα ερωτήματα που αγγίζουν το δημόσιο συμφέρον η κυρία Κουταλά απέφυγε να δώσει εξηγήσεις αλλά απλά μας δήλωσε ότι "ήταν στενή συνεργάτης του αείμνηστου Αντώνη Τρίτση" ενώ παράλληλα εμφανίστηκε ένας... "σύλλογος ανωνύμων δήθεν Ρισιάνων" που... "ανέλαβαν την υπεράσπισή της κρυπτόμενοι στο σκοτάδι"!

Προσωπικά δεν είχα την τύχη να... "εκπαιδευτώ εκ του σύνεγγυς" από κανένα σπουδαίο πρόσωπο και γι΄ αυτό δεν μπόρεσα ποτέ να γίνω "επαγγελματίας πολιτικός"...Επίσης ποτέ δεν αναζήτησα "δανεική λάμψη"...Μάλλον όμως δεν έχασα και πολλά γιατί η κυρία Κουταλά που είχε όλα τα παραπάνω "προσόντα" την πρώτη φόρα που πολιτεύτηκε έγινε γνωστή ως "η Δήμαρχος της μίας ψήφου" και τη δεύτερη φορά μάζεψε με το ζόρι 400 σταυρούς σ΄ όλη την Κεφαλονιά κι ας "ήταν εκπαιδευμένη όχι μόνο από τον Τρίτση αλλά και από τον Παρίση στο παρελθόν "...

Σε κάθε περίπτωση ας μην ασχοληθούμε άλλο με τις "πικραμένες από τον Παρίση" κι ας επικεντρώσουμε σ΄ αυτό που μας "καίει"...Επιφυλάσσομαι λοιπόν σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο να θέσω το ζήτημα του πρώην Δήμου Ερύσσου ώστε να ληφθούν οι κατάλληλες αποφάσεις προς όφελος των Κεφαλονιτών.... Οψόμεθα ες Φιλίππους...
Παναγιώτης Ρασσιάς
Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κεφαλονιάς

1 σχόλιο:


  1. Πάντως για άλλους συζητούν οι «ψιθυριστές» όχι για την κ Κουταλά.
    Για τις νόμιμες άδειες και τα πρόστιμα ας κάνουμε μια απλή σκέψη:
    Πόσο κόστισαν τα πρόστιμα και πόσο θα κόστιζε το νερό που αναγκαστικά θα μεταφερόταν στο Φισκάρδο μια και η αφαλάτωση δε θα δούλευε για γνωστούς «οικολογικούς» λόγους. Ποιος θα επωφελείτο από την όλη διαδικασία??

    Και μάλλον κάνετε για πολιτικός κύριε Ρασσιά, καταφέρνετε να επικεντρώνετε το ενδιαφέρον στα λίγα ευρώπουλα των προστίμων και όχι στα εκατομμύρια που χόρεψαν το χορό του Ζαλόγγου για τους Ρισσιάνους, για τους Κεφαλονίτες που τώρα πληρώνουν και επαγωγικά για όλους τους Έλληνες. Και δεν έχετε όπως λέτε και «εκπαίδευση»!
    Αυτό θα πει τάλαντο!

    Σας συγχαίρω και σας προκαλώ να διαβάσετε τα από κάτω και να μην απαντήσετε και εσείς για τον Τρίτση, γιατί κανείς δε ξέρει τι κάνουν τα κόκκαλά του σε αυτές τις περιπτώσεις…

    Τα Νέα της Ερίσσου - Απρίλιος ΙΙ
    Δευτέρα, 03 Μαϊ 2010
    Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις
    Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΑΝΗΛΘΕ

    Σε προηγούμενα Δελτία είχαμε εκφράσει τον φόβο ότι η χρονιά αυτή, τελευταία του Δήμου Ερίσου ως αυθύπαρκτης οντότητας, θα είναι δυστυχώς και η χειρότερη, καθώς αντιλαμβανόμαστε τις κινήσεις του ‘επιτελείου’. Οι ενδείξεις όλο και πληθαίνουν και δεν είναι καθόλου μα καθόλου ‘αθώες’. Σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ Σάμης, ο Δήμαρχος Μ. Βαλέτας, στην προσπάθειά του να πείσει τους Συμβούλους για την λήψη δανείου, ανέφερε πως ‘ εδώ ο Δήμος Ερίσου, χρωστάει 10 εκατομμύρια €’ ! Όσο και αν θεωρήσουμε πως η φράση ήταν ένα σχήμα λόγου, από τα 3.5 εκατομμύρια χρέος που παραλάβαμε και που με τόσους αγώνες νομίζαμε πως καταφέραμε να μειώσουμε τα πρώτα χρόνια, μέχρι τα 10, η διαφορά είναι τεράστια. Η δήμαρχος βέβαια, ανέφερε στο Δ.Σ, πως αμέσως έστειλε στον συνάδελφό της σημείωμα, που του εξηγεί πως έχει το χρέος της Ερίσου. Δεν μπήκε όμως στον κόπο να δώσει και στους συμβούλους της Ερίσου το σημείωμα αυτό, για να μας φύγουν η περιέργεια και οι κακές σκέψεις!

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή