Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΓΟΡΓΟΝΑ

Βίντεο από το Animal Planet δείχνει γοργόνα και αποδεικνύει την ύπαρξη της; - ΒΙΝΤΕΟ


Φρενίτιδα έχει προκαλέσει σε εκατομμύρια τηλεθεατών το αφιέρωμα του διεθνούς, επιστημονικού και έγκυρου καναλιού «Animal Planet» στη γοργόνα! Το κανάλι που εκπέμπει στη χώρα μας από τη συνδρομητική τηλεόραση, προέβαλε την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 ένα «αποκλειστικό» βίντεο το
οποίο απεικονίζει έναν νεαρό, σε μια παραλία στην πόλη Kiryat Yam του Ισραήλ, κοντά στη Χάϊφα, να «ανακαλύπτει» στα παραθαλάσσια βράχια ένα πλάσμα που μοιάζει με γοργόνα!

Στο εν λόγω βίντεο που προβλήθηκε στο prime time διεθνώς από το κανάλι, το πλάσμα, με ουρά ψαριού, σώμα και κεφάλι ανθρώπου, εξαφανίζεται στο νερό αμέσως μόλις αντιλαμβάνεται την ανθρώπινη παρουσία, αφήνοντας άναυδους φυσικά τον νεαρό και τον φίλο του που τραβούσε το βίντεο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το λήμμα mermaid (γοργόνα) στα αγγλικά παρουσίασε στο google αύξηση κατά 90% μετά την προβολή του «ντοκουμέντου»!


animal

1 σχόλιο:


  1. Στο Μεσαίωνα ματαπάμε, το στιλ αλλάζει μόνο.
    Τα φαντάσματα και οι παρουσίες ιερών προσώπων επειδή πλέον ξεθωριάσανε μετατρέπονται σε γοργόνες. Θα δούμε και ερωτικές περιπτύξεις σε λίγο και γοργονάκια.
    Άσε τσι εκδομές των γοργονονηπιαγωγείων.
    Θα δούμε και σύλλογο ζωοφίλων να ταΐζει γοργόνες !
    Για γέλια είναι έ?
    Όχι και τόσο. Άμα πιάσει το κόλπο που φαίνεται τρόπο τινά ευχάριστο, θα πλακώσουνε οι Αριανοί οι σαρκοφάγοι, προωθώντας οτιδήποτε συμφέροντα όπως πριν την διεθνή οικονομική κρίση το δοκιμαστικό «σοκ» με τις διάφορες νόσους που μέχρι εμβόλια κάναμε!!
    Να δείτε που σε λίγο θα πέφτουμε για μπάνιο με προφυλαχτικά για να μη κολλήσουμε γοργονοαφροδίσια.

    Με τις υγείες μας!

    Χουά χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή