Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ

ΠΡΟΝΕΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΕΥΣ 



Τόσα είχε....

Η μήπως να μη γενικεύω;


1 σχόλιο: ΣΤΟ  


  1. Αυτά είναι μπούρδες!
    Ο άνθρωπος σηκώθηκε στα δύο ποδάρια γιατί είχε μυαλό και σου λέει:
    Ορέ άμα είμαι σκυμμένος στα τέσσερα μου τονε σφυρίζουνε και δε παίρνω πρέφα.
    Στην αρχή λοιπόν εγλύτωσε, αλλά το πήρε πολύ απάνου του και τώρα παθαίνει μια από τα ίδια.
    Η επόμενη στάση περπατήματος που βλέπω είναι με τα χέρια κάτου και τα ποδάρια ψηλά.
    Αυτή η στάση έχει το πλεονέχτημα ότι περπατάς και βλέπεις και από μπροστά και από πίσω σου!

    Χουά χα χα χα χα χα.

    ΠΡΟΝΕΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΕΥΣ 



    Α μπά.... Υποψιάζομαι οτι κάποιοι, αρκετοί μάλιστα, την καταβρίσκουνε 

    στα τέσσερα.


    Μα περί ορέξεως κολοκυθόπιττα.


    KAI TΑ  ΣΧΟΛΙΑ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ  ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΩΝ  ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
    ΑΡΙς- Πληροφοριακά για να μη σε τρώει το μαράζι εκει στον Πόρο είχε φέρει ο Νάπιερ κάτι Μαλτέζους καμιά 200αριά μου φαίνεται και έκαμε μια μοντέρνα για την εποχή προσπάθεια διαφόρων καλλιεργειών για να μάθουνε οι Κεφαλλονίτες να βγάζουνε γεωργικά προϊόντα που είχανε νύχτες βαθιές. Τελικά απέτυχε γιατί σαμποταρίστηκε! Και για να μη σκας όταν βαρέθηκα και εγώ αυτή τη κατάσταση και τα είχα πάρει ακολούθησα τη συμβουλή μιανού μεγαλύτερού μου, Τι χολοσκάς μου λέει αυτό είναι το κάτι τις του τόπου μας, όταν δεν υπάρχει πλήττεις!! Πάρ΄το ανάποδα λοιπόν όπως εγώ. Χουά χα χα χα χα χα χα. σεΧαιρετισμός Α/χη στις εορταστικές εκδηλώσεις σε ανάμνηση του Ολοκαυτώματος στο Σούλι

    Ευχαριστώ για τσι ρομπόλες φραδέλε, αλλά όχι τώρα η αποστολή. Αυτές τσι μέρες έχουνε ασκήσεις σκοποβολής οι «φαμίλιες» και δε θα μου μείνει μπουκάλι για μπουκάλι του ψημένου. Όπου νά ΄ναι θα γίνει αδελφοποίηση του Θιακιού με τη Τσιτσίλια και πρέπει να επιδείξουμε ικανότητες. Εμένανε με εντάξανε τσι υποβρύχιες καταστροφές Φ.Υ.Κ (φαμίλια υποβρυχίων καταστροφών), μου έχουνε κρεμάσει 10 μαρίδες στη δέμπλα τση σχωρεμένης τση νόνας μου και εκπαιδεύομαι στο σημάδι με το ψαροντούφεκο! Μαρτύριο σκέτο φραδέλε. Θα στείλω τη βουλευτίνα μας να κάμει επερώτηση στη Βουλή, δεν αντέχω άλλο. Μόλις γίνει η αδερφοποίηση και ησυχάσουνε τα πράματα θα στείλω μήνυμα με καπνό και στείλτε το δώρο να πιω τσί ρομπόλες με την ησυχία μου και προσοχή πάντα τσου ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ. Ορέ μπας και πρέπει να δεχτούμε την Οξιά σαν Αστερίδα, να τσου στείλουμε στού διαόλου τη μάνα να γλυτώσουμε και οι αποδώ και οι αποκεί ??? σε ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΡΟΜΠΟΛΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΙΑΚΙ ΑΠΟ ΑΒΡΑΑΜ!!

1 σχόλιο:

  1. Χμμμ…
    Υπάρχει μια κάπως ανατρεπτική θεωρεία που λέει ότι τελικά άντρας είναι αυτός που δοκίμασε το «στα τέσσερα» και δε του άρεσε.
    Άμα αναλογιστούμε τώρα ότι μάλλον κανείς δε τη γλύτωσε τα 2 – 3 τελευταία χρόνια και παρατηρήσουμε το ποσοστό αντίδρασης, γεγονός είναι ότι άμα δεν ενστερνιστούμε το συμπέρασμά σου, το λιγότερο είναι κάποιος προβληματισμός επί του θέματος αγαπητέ Πρόννοιε !!

    Χα χα χα χα χα χα. Λες ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή