Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Τρέλα.....Κεφαλονίτικη.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ  ΜΙΑ  ΤΑΙΝΙΑ  ,,
ΤΟ ΜΟΥΡΤΟΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΕ ΡΕΣΤΕΛΟΥ
ΣΤΟ  http://8.3.211.57/tv/watch/v260322855kAH4TPA

Φύτεψαν λεμονιά στη μέση του δρόμου


Λένε πως η Κεφαλονιά είναι το νησί των τρελών. Κουρλονήσι την ονοματίζουν. Κι’ όλους τους Κεφαλονίτες κουρλούς μας αποκαλούν. Για να πούμε την αλήθεια δεν έχουν και άδικο. Η τρέλα έχει την έδρα της σ’ αυτό το νησί. Όμως είναι μια τρέλα όμορφη. Μια τρέλα ακίνδυνη. Μια τρέλα γεμάτη σάτυρα και γέλιο Κι’ απόδειξη αυτό που συνέβει στα Καμιναράτα πριν λίγες μέρες. Διαβάστε τι μου έστειλε η καλή μου φίλη Ρισσιάνα από το Μόναχο παρακαλώ. Και φυσικά με τις σχετικές φωτογραφίες.
“ Πριν από δυό μήνες περίπου στον κεντρικό δρόμο του οικισμού Καμιναράτα σημειώθηκε μια βλάβη στο σύστημα ύδρευσης. Πήγε λοιπόν ένα συνεργείο της αρμόδιας υπηρεσίας, έσκαψε, διόρθωσε τη βλάβη και έφυγε αφήνοντας σε εκείνο το σημείο του κεντρικού δρόμου μια μεγάλη λακούβα. Η ταλαιπωρία για τα διερχόμενα οχήματα άλλα και για τους πεζούς, μεγάλη.
Μάταια τα παράπονα προς το Δήμαρχο ο οποίος, όπως φαίνεται, είναι οπαδός του ....άστο γι΄αργότερα.Είδαν και απ’ είδαν οι κάτοικοι και μιά μέρα μιά ομάδα από αυτούς πήγε στην λακούβα, την περιποιήθηκαν, την ομόρφηναν και φύτεψαν μια.....λεμονιά,η οποία, ω του θαύματος εκάρπησε αμέσως Και φυσυκά δεν παρέλειψαν να διαμηνύσουν στον Δήμαρχο......Λάβε τα μέτρα σου διότι έχουμε κι΄άλλες λακούβες και θα γίνει εδώ δάσος από λεμονιές...»Γι’ αυτό σας λέω. Η Κεφαλονίτικη τρέλα είναι μοναδική, είναι το κάτι άλλο

23 σχόλια: στην ανάρτηση  http://eftanhsa.blogspot.gr/2011/05/blog-post_10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου