Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Ο ΑΓΑΘΩΝΑΣ ΘΕΣΗ Νο 21, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ


Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 21
Οι KOZA MOSTRA με μόλις ένα χρόνο ενεργού δράσης έχουν ξεσηκώσει το κοινό σε όλη την Ελλάδα. Με περισσότερους από 25 σταθμούς στην καλοκαιρινή περιοδεία και με έναν στην Γαλλία στο φεστιβάλ «La Kumpania» οι KOZA MOSTRA αποτελούν  αναμφισβήτητα μια από τις μουσικές εκπλήξεις της χρονιάς!
Οι KOZA MOSTRA είναι:
Ηλίας Κόζας, τραγούδι
Αλέξης Άρχοντης, ντραμς
Στέλιος Σιώμος, κιθάρα
Χρήστος Καλαϊτζόπουλος, ακορντεόν
Βασίλης Ναλμπάντης, τρομπέτα
KΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ: KOZA MOSTRA & ΑΓΑΘΩΝΑΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ
ΤΙΤΛΟΣ: "ALCOHOL IS FREE"
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΗΛΙΑΣ ΚΟΖΑΣ
ΣΤΙΧΟΙ: ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΧΙΔΗΣ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: KOZA MOSTRA
MASTERING: ZENON
ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ: 2013 PLATINUM RECORDS


Η σουηδική δημόσια τηλεόραση ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες τη σειρά εμφάνισης στον Μεγάλο Τελικό του 58ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της EUROVISION, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Μαΐου, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η Ελλάδα ορίστηκε να διαγωνιστεί στην 21η θέση.

Αναλυτικά, η σειρά εμφάνισης στον Μεγάλο Τελικό έχει ως εξής:

01. Γαλλία
02. Λιθουανία
03. Μολδαβία
04. Φινλανδία
05. Ισπανία
06. Βέλγιο
07. Εσθονία
08. Λευκορωσία
09. Μάλτα
10. Ρωσία
11. Γερμανία
12. Αρμενία
13. Ολλανδία
14. Ρουμανία
15. Ηνωμένο Βασίλειο
16. Σουηδία
17. Ουγγαρία
18. Δανία
19. Ισλανδία
20. Αζερμπαϊτζάν
21. ΕΛΛΑΔΑ
22. Ουκρανία
23. Ιταλία
24. Νορβηγία
25. Γεωργία
26. Ιρλανδία

Στον Μεγάλο Τελικό οι Έλληνες φίλοι του Διαγωνισμού έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν όποιο τραγούδι επιθυμούν, εκτός από τη συμμετοχή της χώρας μας. Οι τηλεθεατές μπορούν να ψηφίσουν έως 20 φορές το τραγούδι της επιλογής τους, καλώντας στο 9011199ΧΧ (προσθέτοντας τα δύο τελευταία νούμερα που αντιστοιχούν στη σειρά εμφάνισης των χωρών τη βραδιά του Δεύτερου Ημιτελικού) ή στέλνοντας με γραπτό μήνυμα (SMS) στο 19559 με τον κωδικό της χώρας. Η χρέωση για κάθε τηλεφωνική κλήση είναι 0,61 ευρώ και για κάθε SMS 0,615 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Επίσης, για πρώτη φορά φέτος μπορούν να ψηφίσουν με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και με τις ίδιες χρεώσεις, μέσα από την ειδική εφαρμογή για συσκευές ios και android "Eurovision Song Contest – The Official App", που μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν από την επίσημη ιστοσελίδα του Διαγωνισμού, στη διεύθυνση www.eurovision.tv/static/app/index.html. Οι τηλεθεατές μπορούν να ψηφίσουν αμέσως μετά την παρουσίαση των τραγουδιών, σε χρονικό διάστημα που θα ανακοινωθεί στον «αέρα» από τους παρουσιαστές.

Η ΝΕΤ θα μεταδώσει απευθείας και τον Μεγάλο Τελικό της 18ης Μαΐου στις 22.00. Επίσης θα μεταδοθεί σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας (High Definition) από την ERT HD, δορυφορικά από την ERTworld, ραδιοφωνικά από το Πρώτο και το Δεύτερο Πρόγραμμα, τη «Φωνή της Ελλάδας», το «ΦΙΛΙΑ» και τους 19 Περιφερειακούς Σταθμούς της Ε.ΡΑ, καθώς και διαδικτυακά από την υπηρεσία WebTV στο www.ert.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου