Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΔΕΙΤΕ τον Αλβανό που άρπαξε την 13χρονη Χριστίνα

ANAΔHMOΣIEYΣH AΠO  THN KEFALONIAPRESS
                                                                               
xristinaΗ αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του 23χρονου άνδρα αλβανικής καταγωγής, με τον οποίο έφυγε από το σπίτι της στα Σπάτα η 13χρονη Χριστίνα Κρασσάτην περασμένη Κυριακή. Πρόκειται για τον AJAZI (επ.) MARJON (ον.) του FATMIR και της RAZIE, που γεννήθηκε στις 25-03-1990 στην Αλβανία, προσωρινά κάτοικος Λουτρών Ελευθερούπολης Καβάλας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ το 13χρονο κορίτσι έφυγε με τον 23χρονο από την Αθήνα και πήγαν στην Καβάλα. Εκεί έχουν επικεντρωθεί και οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. Αστυνομικοί ξεκίνησαν την αναζήτηση και εντόπισαν τα εγκαταλειμμένα σπίτια όπου κοιμήθηκαν οι δύο, καθώς και το αγρόκτημα όπου αναζήτησαν τροφή και νερό, επιβεβαιώνοντας πως είναι καλά στην υγεία τους. Οι έρευνες τώρα εστιάζονται στο Παγγαίο Ορος.
Από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 23χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για την αρπαγή ανήλικης (13χρονης) ημεδαπής.
Ειδικότερα τις βραδινές ώρες της 26-05-2013, η γιαγιά της ανήλικης κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων ότι η 13χρονη εγγονή της αποχώρησε από την οικία, όπου διέμεναν μαζί.

alavanos 0
Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 23χρονος Αλβανός, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα, διατηρούσε συχνή επαφή με την ανήλικη, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης (facebook), ενέχεται στην αρπαγή της.
alvanos-1
Από 27-5-2013 διενεργούνται εκτεταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το πρωί της ίδιας ημέρας η ανήλικη βρισκόταν μαζί με τον 23χρονο δράστη σε αγροικία, όπου ο ίδιος διέμενε προσωρινά, σε αγροτική περιοχή στα Λουτρά Ελευθερούπολης του Δήμου Παγκαίου.
alvanos-2
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 23χρονου Αλβανού.
Συγκλονίζουν τα λόγια της γιαγιάς της 13χρονης Χριστίνας (video)

ΔΕΙΤΕ το προφίλ στο facebook του Αλβανού που άρπαξε την 13χρονη Χριστίνα (photos)

Κοινωνία

alvanos-face-11Λάτρης της μουσικής χιπ χοπ και ραπ δηλώνει ο 23χρονος Αλβανός που άρπαξε την 13χρονη Χριστίνα Κρασσά από το σπίτι της στα Σπάτα.
Στο προφίλ του νεαρού στο facebook υπάρχουν πολλές φωτογραφίες που τον δείχνουν να εργάζεται ως DJ σε διάφορα bar και club της Καβάλας. Παράλληλα φαίνεται πως είναι λάτρης των μηχανών, αλλά των μεγάλων αγροτικών οχημάτων 4Χ4.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ο ίδιος έχει ανεβάσει στο προφίλ του, μένει στο Παλαιό Τσιφλίκι στην Καβάλα , έχει γεννηθεί στις 25 Μαρτιου 1990 και τον ενδιαφέρουν οι γυναίκες.
alvanos-12alvanos-11
 http://www.spirospero.gr

Συγκλονίζουν τα λόγια της γιαγιάς της 13χρονης Χριστίνας (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου