Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Κούταβος - Τo τέλος μιας ντροπιαστικής ιστορίας


Κούταβος - Τo τέλος μιας ντροπιαστικής ιστορίας

oi κύκνοι στον Κούταβο και η αθλιότητα των ημερών


Απο προχθές έγινα δέκτης μεγάλου ενδιαφέροντως απο τους συμπολίτες μας για την εξέλιξη της ιστορίας που σας είπα για τίς πάπιες και το ζευγαρι των Κύκνων στον Κούταβο. Είπα μέσα μου Μπράβο έστω και τα 2 αυγα να γλυτώσουν κάτι είναι και αυτό.Φρονώ ότι σας χρωστάω την συνέχεια όπως την διαπίστωσα ο ίδιος χθές Κυριακή το απόγευμα..Για τις πάπιες τα είπαμε .Μέρα με την ημέρα μειώνετε ο αριθμός τους κάτι που φαίνεται με την πρώτη ματιά.

Για τους Κύκνους τώρα έγινε αυτό που περίμενα. Στίς σημερινές φωτογραφίες θα διαπιστώσετε ότι η φωλιά ..μας τελείωσε αφού ολοκλήρωθηκε το έγκλημα. Στην άλλη φωτο πάλι θα δείτε την φανερή απο το τσαλαπάτημα των χόρτων επίθεση των θλιβερών αγνώστων  στην φωλιά.  Κρίμα.....
Στα λόγια όλοι είμαστε οι-κολόγοι. Στα έργα δολοφόνοι του περιβάλοντως. Ισως και να μας αξίζει ο βρώμικος και μολυσμένος κούταβος αφου με την σιωπή και την ανοχή μας σκοτώνουμε ότι όμορφο υπάρχει γυρω μας και κανουμε σκουπιδότοπο τον τόπο που ζούμε. Τί να πώ ?Συγνώμη αν τάραξα τον υπέροχο ύπνο Σας !
Βαγγέλης Μαζαράκης
koutavos2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου