Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

EIMAI ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ,,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ  ,,ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!

Η πρόκριση του Παναθηναϊκού θα κριθεί στη Βαρκελώνη

Η πρόκριση του Παναθηναϊκού θα κριθεί στη Βαρκελώνη
Ο Παναθηναϊκός χωρίς ενέργεια και με πολλά επιθετικά προβλήματα, ηττήθηκε 70-60 στο ΟΑΚΑ από την Μπαρτσελόνα και τώρα, η πρόκριση στο φάιναλ-φορ



ETΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΧΘΕΣ,,ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ !  ΠΑΜΕ  ΓΙΑ  ΤΑ ΜΑΤΣ GAME = FINALFOUR !  ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ





Το περιβόητο "2-2" του Ολυμπιακός – Έφες, ο Σπανούλης που βγήκε κι εκείνος που δεν μπήκε, ο "άσχετος Μπαρτζώκας", η σταύρωση και η αποθέωση της ίδιας ομάδας και ο λόγος που πρέπει να γεμίσει το ΣΕΦ την Παρασκευή. Γράφει ο Μάνος Μίχαλος...

Λαμπρή φιέστα ετοιμάζουν στον Ολυμπιακό

Οι Ερυθρόλευκοι υποδέχονται τον Πανιώνιο και θα ακολουθήσει η γιορτή για την κατάκτηση του 40ου τίτλου  -  http://www.tanea.gr



Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές καλούν τον κόσμο των Ερυθρολεύκων να κατακλύσει τον Κυριακή το Γ. Καραϊσκάκης(19.00) για να γιορτάσουν την κατάκτηση του εφετινού τίτλου που είναι ο 40ος στην ιστορία του συλλόγου.


Η λαμπρή γιορτή θα αρχίσει αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Πανιώνιο. Θα γίνει η απονομή του τροπαίου στους πρωταθλητές και θα ακολουθήσει ο γύρος θριάμβου. Την απονομή θα κάνει ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ και δ΄αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Μώραλης. Στο γήπεδο θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά και τα 40 τρόπαια κατάκτησης των τίτλων, ενώ ο ουρανός θα γεμίσει από πυροτεχνήματα και βεγγαλικά.

Στο φαληρικό γήπεδο θα βρίσκονται παλαίμαχοι άσοι του Ολυμπιακού, όπως ο Βραζιλιάνος Τζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα και ο Γάλλος Κριστιάν Καρεμπέ. 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι «ο εορτασμός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και την συμπλήρωση των 40 τίτλων, ενός συγκλονιστικού ποδοσφαιρικού κατορθώματος, θα γίνει αμέσως μετά το παιχνίδι της ομάδας μας με τον Πανιώνιο. 

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα έχουν τη χαρά να γιορτάσουν τον τίτλο σε μια λιτή εκδήλωση, που ταυτόχρονα θα είναι απολύτως ιστορική, αφού για πρώτη φορά θα παρουσιαστούν στο γήπεδο και οι 40 τίτλοι (τρόπαια) του Ολυμπιακού. Επίσης θα υπάρξει μια ιστορική αναδρομή στα 40 πρωταθλήματα ενώ στο χορτάρι του Γ. Καραϊσκάκης θα βρεθούν Θρύλοι του μακρινού αλλά και του πρόσφατου παρελθόντος. Εκτός από την ιστορικότητα της στιγμής που θα τονιστεί με την ιστορική αναδρομή, θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις για τους φιλάθλους της ομάδας που θα βρεθούν στο γήπεδο. 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλεί τους φιλάθλους να ζήσουν από κοντά την μοναδική στιγμή της στέψης της ομάδας μας. Για πρώτη και μοναδική φορά στην ποδοσφαιρική ιστορία οι 40 ιστορικές κούπες πρωταθλήματος θα υψωθούν στον ουρανό του Πειραιά! Την Κυριακή, (11.00 μέχρι τις 17.00) θα υπάρχουν περίπτερα στον πεζόδρομο της Μαρίνας Ζέας (έναντι Ναυτικού Μουσείου) και στην πλατεία Λαού στα Ταμπούρια (Λεωφόρος Δημοκρατίας και Παπανικολή, Κερατσίνι). Εκεί οι μικροί φίλοι του Θρύλου θα μπορούν να πάρουν αυτόγραφα και αναμνηστικά δώρα. Oι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που επιθυμούν να φέρουν τα παιδιά τους στο γήπεδο (μέχρι 15 ετών) θα μπορέσουν να το κάνουν αφού θα υπάρχει πρόβλεψη για προσκλήσεις στις εισόδους των θυρών».

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι θα μεταδοθούν ζωντανά από το site του συλλόγου(Οlympiacos TV), όλες οι εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στη φιέστα αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Πανιώνιο(21.00).

Ο Μίτσελ μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: Κάρολ, Μέγιερι, Γιαννιώτης, Κοντρέρας, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοντέστο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος, Ντιακιτέ.

Κανονικά γυμνάστηκαν οι Χολέβας, Μήτρογλου, Τζιμπούρ, Αποκλείστηκαν οι Αμπτούν(έκανε θεραπεία), Πάντελιτς, Πίνο. 

Ο Νικοπολίδης 


Ο συνεργάτης του Μίτσελ Αντώνης Νικοπολίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Stadio τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο κόσμος ήταν πάντα κοντά στον Ολυμπιακό. Τον αγαπάει πάρα πολύ. Η κριτική βοηθάει την ομάδα να βελτιώνεται και είναι ευπρόσδεκτη. Νομίζω, όμως, ότι οι αποδοκιμασίες σε ακραίο βαθμό δεν βοηθούν. Δεν κάνουν καλό. Ο πρόεδρος επενδύει στην ομάδα. Ώρες, χρήματα, τη ζωή του. Και ξαναλέω ότι η κριτική είναι καλό πράγμα και τη δεχόμαστε, αλλά νομίζω πως και ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι σε όλα τα πράγματα υπάρχει ένα όριο. Ξέρει και καταλαβαίνει ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε αυτά που επιθυμούμε, ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να πάμε τον Ολυμπιακό ψηλά, εκεί όπου όλοι ονειρευόμαστε. 

Η κατάκτηση του τίτλου είναι ένας πολύ σημαντικός τίτλος. Ακόμα πρόκληση για εμάς είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός δείχνει μία σημαντική σταθερότητα τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Το να μαζέψεις 9 βαθμούς σε έναν όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Ειδικά όταν αυτό συμβαίνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η αλήθεια είναι ότι, πέρα από όλα αυτά, ο φετινός Ολυμπιακός δεν έδειξε το θεαματικό ποδόσφαιρο που θα μπορούσε ενδεχομένως να δείξει, είχε όμως την αποτελεσματικότητα στο ελληνικό πρωτάθλημα και την εξασφάλιση του τίτλου πάρα πολύ νωρίς. 

Στεκόμαστε στα λάθη που κάναμε, χωρίς να μένουμε σε αυτά, για να τα διορθώσουμε. Στόχος μας τη νέα σεζόν είναι ξανά οι εγχώριοι τίτλοι, το κάτι παραπάνω που θέλουμε όλοι στην Ευρώπη, αλλά και ένα ποδόσφαιρο περισσότερο ελκυστικό για τον κόσμο που το ζητάει. Ο πρωταθλητισμός είναι στο DNA του Ολυμπιακού. Το πρωτάθλημα είναι ο πρώτος στόχος, αφού είναι το βήμα που πρέπει να κάνεις για να παίξεις και στην Ευρώπη και το Τσάμπιονς Λιγκ έρχεται ως αλυσίδα, ως προέκταση αυτού του στόχου. Συγχρόνως με το να κάνει πρωταθλητισμό ο Ολυμπιακός, ο κ. Μαρινάκης προσπάθησε να φέρει στην ομάδα Ελληνες ποδοσφαιριστές, τους καλύτερους που υπάρχουν, μικρούς σε ηλικία, έτσι ώστε να δημιουργήσει έναν νέο κορμό Ελλήνων παικτών. 

Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Η διοίκηση προσπαθεί να πάρει στην ομάδα ό,τι καλύτερο υπάρχει στον ελληνικό χώρο από παίκτες, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε την ελληνική ομάδα που θέλουμε. Ο πρωταθλητισμός χρειάζεται και έμπειρους, έτοιμους παίκτες. Για αυτό τον λόγο στρεφόμαστε και στην ευρωπαϊκή αγορά, για να εξασφαλίσουμε το πρωτάθλημα και να δώσουμε και σε όλα αυτά τα νεαρά παιδιά τον χρόνο που χρειάζονται για να γίνουν οι ποδοσφαιριστές στους οποίους θα βασιστεί στο μέλλον ο Ολυμπιακός. 

Και όχι μόνο με το να πάρουμε καλούς Ελληνες παίκτες από άλλες ομάδες. Αλλά να βγάλουμε και ποδοσφαιριστές καλύτερους μέσα από τη δική μας ομάδα. Από την Κ20. Και εκεί ο Ολυμπιακός κάνει σπουδαία δουλειά. Αυτό θέλουμε να συμβεί ώστε σιγά-σιγά να ενταχθούν οι παίκτες που έχουν τις προδιαγραφές στην πρώτη ομάδα, σε συνεργασία πάντα με την Ακαδημία, και να δούμε τι μπορούν να κάνουν στο κορυφαίο επίπεδο. Ο ρόλος της Κ20 είναι η δημιουργία των ποδοσφαιριστών οι οποίοι με τη σωστή αξιολόγηση θα έρθουν στην πρώτη ομάδα. Οι καταλληλότεροι, πάντα. Αυτός είναι ο στόχος. 

Εμείς κατά καιρούς έχουμε αξιολογήσει, έχοντας πρώτα δει τι μπορούν να κάνουν σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως της Σούπερ Λίγκας Νέων ή το NextGen, ποδοσφαιριστές από την Κ20 και τους έχουμε φέρει στην πρώτη ομάδα να κάνουν προπονήσεις και να πάρουν εμπειρίες. Εχουμε σαφή άποψη για τα παιδιά, που πιστεύουμε ότι μπορούν να ενταχθούν στην πρώτη ομάδα και να προχωρήσουν. Δεν ξέρουμε αν θα εξελιχθούν εντέλει και πώς, αλλά εμείς κινούμαστε έτσι γιατί θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα στην οποία θα κυριαρχεί το ελληνικό στοιχείο, όπως έχει πει και ο κ. Μαρινάκης. Αυτό που πιστεύω και πάντα το έλεγα είναι πως μια ομάδα πρέπει να στηρίζεται στους γηγενείς ποδοσφαιριστές. Ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει και έχει τους καλύτερους Ελληνες ποδοσφαιριστές, πρέπει να τους παντρέψει με τους καλύτερους ξένους παίκτες. Με ένα τέτοιο καλό μίγμα θεωρώ πως ο Ολυμπιακός όχι απλώς θα εξασφαλίζει το πρωτάθλημα, αλλά θα κάνει και καλύτερα πράγματα στην Ευρώπη. 

Τίποτα δεν είναι τυχαίο στον Ολυμπιακό. Ο κ. Κόκκαλης, πιο παλιά, ο κ. Μαρινάκης τώρα. Είναι άνθρωπος που αγαπάει πολύ τον Ολυμπιακό και θέλει να τον βλέπει ψηλά. Βλέπουμε ότι γύρω μας τα πάντα καταρρέουν και όμως ο σύλλογος συνεχίζει να επενδύει σε έμψυχο υλικό, γήπεδό , προπονητικό κέντρο, Ακαδημίες. Αποτέλεσμα αυτού είναι να έχουν έρθει όλες αυτές οι επιτυχίες και διακρίσεις, ενώ παράλληλα ο Ολυμπιακός βγάζει υγεία, σε όλα τα επίπεδα. Το 40ό πρωτάθλημα είναι δώρο προς τον κόσμο, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει από το υστέρημά του την ομάδα και είναι παντού, όπου παίζουμε. Είτε στο Γ.Καραϊσκάκης είτε εκτός Πειραιά είτε εκτός Ελλάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου