Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Δύο χρόνια e-kefalonia.net!!




Δύο χρόνια e-kefalonia.net!
Ήταν άνοιξη του 2011 όταν το e-kefalonia.net ανέβηκε στο διαδίκτυο. Ήταν τότε ένα φιλόδοξο εγχείρημα σε πείσμα των καιρών αλλά και των δυσκολιών που εγκυμονούσε αυτή η προσπάθεια.

Σήμερα, ακριβώς δύο χρόνια μετά, όλα γύρω μας είναι πολύ διαφορετικά. Το τοπίο έχει αλλάξει δραματικά. Πληρώνοντας λάθη και υπερβολές δεκαετιών, η Ελλάδα βιώνει μία άνευ προηγουμένου οικονομική κρίση. Η Κεφαλονιά μας βιώνει και αυτή τη κρίση που περνά η χώρα με καταργήσεις ή συγχωνεύσεις φορέων, οργανισμών, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Όμως, παρά τις κακουχίες παραμένει η «αρχόντισσα» των Επτανήσων. Για τους ίδιους λόγους, και όχι μόνο, τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης είτε συρρικνώνονται είτε εξαφανίζονται.

Κόντρα στο ζοφερό αυτό περιβάλλον, το e-kefalonia.net αποτελεί φωτεινό παράδειγμα διαρκούς ανάπτυξης μέσα στην ύφεση. Μετά τα πρώτα δειλά βήματα, ακολούθησε η σταδιακή αναγνώριση από τους αναγνώστες μας, που αυξάνονταν με γεωμετρική πρόοδο και συνεχίζουν να πληθαίνουν. Σήμερα, ανεπιφύλακτα μπορούμε να ισχυριστούμε ότι το e-kefalonia.net είναι ένα αναγνωρίσιμο ενημερωτικό μέσο στους απανταχού Κεφαλλονίτες αλλά και στα Επτάνησα και γενικότερα στη δυτική Ελλάδα.
Και αυτό γιατί, παρά τα όποια ανθρώπινα λάθη, τις παραλείψεις και τις αδυναμίες που έχουμε παραμένουμε αμετακίνητοι σε δύο σταθερές αρχές μας.. τη ΣΥΝΕΠΕΙΑ και τη ΣΥΝΕΧΕΙΑ στα γραφόμενα μας.
Δεν θα πούμε ψέματα, τα «κλικ» μας ενδιαφέρουν πολύ, αλλά πάνω από όλα μας ενδιαφέρει η αξιοπιστία αυτών που μεταδίδουμε. Είμαστε αποφασισμένοι να τιμήσουμε τη νέα εποχή της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας. Γι αυτό και προσπαθούμε από τις αρχές του χρόνου να ανανεώσουμε το προσωπικό του e-kefalonia.net με νέους αρθρογράφους, έμπειρους φωτορεπόρτερ ενώ στο αμέσως προσεχές διάστημα θα ανανεώσουμε το design και τη δομή της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας.
Βέβαια, τίποτα από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να γίνει, αν δεν είχαμε πίστη, υπομονή και όραμα!

Δεν θα μπορούσα φυσικά να παραλείψω να αναφερθώ σε δύο ανθρώπους που από τη πρώτη μέρα στηρίζουν αυτή τη προσπάθεια. Η φιλόλογος και ραδιοφωνική παραγωγός Γιάννα Κουλουμπή και ο δικηγόρος Τάσος Βαλλιανάτος είναι αναπόσπαστα κομμάτια της επιτυχίας του e-kefalonia.net.

Πάμε λοιπόν λιγάκι παραπέρα, το ταξίδι συνεχίζεται…








Για την ομάδα του e-kefalonia

Φωκάς Παναγής


porosnews,,     
τα χρόναι μας πολλά,, και    τους   ευχόμαστε συνέχεια και παντα ανοδική πορεία,
 και  σε επισκεψημότητα ,και   φυσικά  σε ποιοτητα!!

1 σχόλιο:

  1. Μια συμβουλή με το συμπάθιο, ή όπως αλλιώς θέλετε να το πάρετε εγώ πάντως καλοπροαίρετα το θέτω.
    Αν μετά δύο χρόνια αυτής της δημοσιογραφίας βλέπετε το: … «Πληρώνοντας λάθη και υπερβολές δεκαετιών, η Ελλάδα βιώνει μία άνευ προηγουμένου οικονομική κρίση.»…, μάλλον χρειάζεστε δουλειά ακόμα, μόνο λάθη?
    Καλά το υπερβολές?
    Έτσι ονομάζονται τώρα τα εγκλήματα κατά του κοσμάκη??
    Και μη ξεχνάτε ότι για τα σημερινά χάλια ένα μεγάλο κομμάτι ευθύνης φέρουν τα ΜΜΕ εθνικά μα και τοπικά ακόμα.

    Εύχομαι το καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή