Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ!!

Το μήλο κάτω απ΄ τη μηλιά. Του Στάθη Τσαγκαρουσιάνου To σκυλάδικο μεταλαμπαδεύεται από γενιά σε γενιά ΣΧΟΛΙΑ (69) 1613 Από το πρωί πολλοί θρηνούν στα social media για την κατάντια της νεολαίας μας. Με αφορμή την συμπεριφορά των μαθητών του ΤΕΙ Πάτρας προς ένα καθηγητή τους. Είναι σαν να πέφτουν με το αλεξίπτωτο σε αυτή τη μικρή, ξεχασμένη χώρα. Σα να μην έχουν ξαναδεί έφηβους και βάλε. Πηγή: www.lifo.gr
http://www.lifo.gr/team/gnomes/37486


ΓΡΑΦΕΙ  Η  ΔΩΡΑ,,,,!(  ΕΧΕΙ  ΚΑΝΕΙ  ΚΑΙ  ΣΤΟ  FOTISFAMILY ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ,, ΕΞΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ  Ο  ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ!!!)    ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ!

Θεωρώ πως κάποια πραγματα πρέπει να μπουν στην θέση τους. καλώς η κακώς όλα όσα έγιναν δεν αντιπροσωπέυουν όλα το ΤΕΙ.. Αρχικά θα ήθελα να αναφερθώ στον Πρόεδρο του ΤΕΙ και την ''ομηρία'' των οργάνων. επειδή ήμουν εκεί, τν προηγούμενη Δευτέρα η Συνέλευση ΤΕΙ έχει πάρει την εξης απόφαση: Εαν δεν γινουν δεκτά τα αιτήματα μας στο Υπουργείο (Αυτόνομο Τει και να λειτουργεί όπως είχε) τα μέλη της Συνέλευσης θα παραιτηθούν. την Πέμπτη λοιπόν, καθώς ήρθε η απάντηση του Υπουργείου έγιναν μόνο δεκτά το αίτημα της ΈΔΡΑΣ και της παραμονής του τμήματος διοικησης με τρεις κατευθύνσεις. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και η απάντηση αυτή δεν ικανοποιεί το ΤΕΙ. Τα μέλη λοιπόν αρνήθηκαν να παραιτηθούν και πηραν απόφαση να λειτουργήσει το ΤΕΙ κανονικά. Κατα την διάρκεια της Συνέλευσης Τει γινόταν και η συνέλευση ΣΕΥΠ, όπου πάρθηκε απόφαση για κατάληψη. καθώς ολοκληρώθηκε η συνέλευση μας απαιτησαμε από τα μέλη να υλοποιήσουν την απόφαση της συνέλευσης ΤΕΙ. Υπόθηκαν πάρα πολλά και απο την πλευρα των φοιτητών αλλά και απο την πλευρά των μελων της διοικήσης. προσωπικα αυτός που ηθελα να παραιτηθεί ήταν ο πρόεδρος όπου όλοι ξέρουμε ποιος είναι και ποια συμφέροντα εξυπηρετεί. και στο υπουργείο που είχαμε ανέβει φοιτητές και μέλη της συνέλευσης αλλά και ο δημαρχος Πατρας αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά με ποια πλευρά ήταν.. μονο όταν η έδρα του χανόταν τότε κινητοποιήθηκε και με τρόπο κρυφό καθώς ο ίδιος ο Λάσκαρης είπε πως το προηγούμενο βράδυ είχαν μιλήσει για την έδρα και πως το ραντεβού ΤΕΙ Πατρας και υπουργείου είχε ακυρωθεί. ο ίδιος ο πρόεδρος έπαιρνε τηλέφωνα τα μέλη για να μην πάμε στο υπουργείο. ο Δήμαρχος σε δηλώσεις του επιρρίπτει ευθύνες στον πρόεδρο για την μη έγκυρη ενημέρωση. 


σχετικά με το θέμα ''ξύλου'' στο ΤΕΙ πιστεύω πως όσο άδικο είναι που χτυπήθηκαν και στάλθηκαν παιδιά στο νοσοκομείο που δεν είχαν κάμια σχέση με τα μεταξύ τους τόσο άδικο είναι να καταδικάζουμε όλα τα μέλη της ΠΑΣΠ. είναι άδικο παιδιά τα οποία είναι σε μια παράταξη αυτή την στιγμη να καταδικάζονται για την ενέργεια μερικών είτε πρώην είτε μελών της Πασπ. αυτοί που πρέπει να την πληρώσουν ξέρουν ποιοι είναι και εγώ καλω την παράταξη της ΠΑΣΠ να ονοματίσει και να τς καταδικάσει. είναι ανήκουστο στο 2013 να μην μπορούμε οι φοιτητες να κυκλοφορήσουμε στο τει καθώσ υπάρχουν παιδιά που θέλουν να λύσουν τς διαφορέσ τους με βίαιο τρόπο. τς διαφορές τους να τς λύνουν έξω απο το ΤΕΙ... μπροστα ήμουν όταν παιδιά με fullface έσπαγαν τα τραπεζάκια της Πασπ και ζητουσαν μερικά μέλη τς.. απαράδεκτη ήταν η ενέργεια τ να φέρουν εξωτερικούς τύπου '' Μπράβοι'' για να λύσουν τα προβλήματα τους και στην τελική να την πληρώσουν παιδιά που δεν είχαν καμια μα καμία σχέση με τις διαφωνίες τους..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου