Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

σχολιασμος Αρη,, στο μπλοκ ιθάκης!


αν είχαμε έρημο στο θιάκι θα την προτιμούσα για επένδυση, αντι μέσα στο λιμάνι που βρωμάει φίλε
(γελοίες προσπάθειες υποβάθμισης)
http://www.iloveithaki.gr/
in the middle of nowhere

Ο/Η aris άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "το θιάκι πιο ακριβό από τις κάννες και η λαμαρινία...": 

Έκανα μια σκέψη να φέρω ένα παράδειγμα για την λογική της έννοιας «στη μέση του πουθενά» και το τουρισμό.
Ένας μετανάστης λοιπόν σκέφτηκε να βοηθήσει το χωριό του που βρισκόταν πραγματικά στη μέση του πουθενά στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας 70 περίπου χιλιόμετρα από το Αντίρριο. Έκτισε λοιπόν ένα ξενοδοχείο αρκετά υψηλών τότε προδιαγραφών για το χωριό, σωστό παλάτι, κόσμημα της περιοχής.
Στο πραγματικά πουθενά! Ένα χωριό με 200 κατοίκους, με αρκετούς τσίγκους και μία ταβέρνα που έγινε πιστεύω αφού φτιάχτηκε το ξενοδοχείο με το όνομα 
CRYSTAL MOUNTAIN HOTEL
Πήγα για πρώτη φορά γύρω στο 94΄πιστεύω. Ο δρόμος ο μισός τουλάχιστον δράμα, στα τελευταία χιλιόμετρα αντί αυτοκινήτων βρήκα τέσσαρες αλεπούδες και μετά από 300χιλ. ταξίδι κατευθείαν σχεδόν μετά τη δουλειά Παρασκευής ούσης άρχισα να απογοητεύομαι για την επιλογή μου. 
Όταν πήγα βαθειά νύχτα πλέον, μου έφεραν και το φαγητό στο δωμάτιο!
Κάθε Σάββατο είχε και ψητό αρνί στη σούβλα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου! Χα χα χα. Το πρωί είδα μια γκόμενα να κάνει μπλάτσα- μπλούτσα στη πισίνα μέσα στα έλατα (1000 μέτρα το υψόμετρο) και ξεκίνησα και εγώ για βουτιά! Κορδωτός - κορδωτός ο καλός σου κάνω μια φιγουρατζίδικη βουτιά με σπάσιμο στη μέση και από εκεί και πέρα το μόνο που θυμάμαι ήταν η ζέστη του γκαζόν που πρόλαβα να ξαπλώσω. Παγάκια!, όταν λέμε παγάκια, παγάκια! Αρχές Οκτώβρη ήτανε, τη νύχτα το νερό πάγωνε και αυτή η σκύλα ήτανε η γυμνάστρια! 
Πέρασα ένα φοβερό Σαββατοκύριακο στο πουθενά φίλε (ανώνυμε) και ξαναπήγα τουλάχιστο 5 φορές εκεί στο πουθενά, με βελτιωμένο κατά πολύ δρόμο και με τις καλύτερες εντυπώσεις από υπηρεσίες.
Έχω πολλά χρόνια να ξαναπάω αλλά ας μπείς στο ιντερνετ να δείς φίλε ανώνυμε τι ακριβώς συμβαίνει σήμερα εκεί στο «πουθενά» στην Άνω Χώρα και πόσος κόσμος από τη περιοχή βγάζει τον επιούσιο. 
Φυσικά βοήθησαν και η νομαρχία τότε και όσοι τέλος πάντων είχαν λίγο μυαλό για το πώς μπορεί ένας τόπος να αναπτύξει τουρισμό και μάλιστα στο πραγματικό ΠΟΥΘΕΝΑ.

Υ.Γ.
Ελπίζω να μη με περάσετε για διαφημιστή της περιοχής. Προς γνώση και συμμόρφωση το έγραψα.
Χουά χα χα χα χα χα χα. 

Ανάρτηση από τον/τη aris στο I love Ithaki. gr τη 7 Απριλίου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου