Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Εμιράτο του Κατάρ γίνεται … το Ιόνιο


- Μετά την Οξειά συνεχίzουν τις επενδύσεις οι Άραβες

 ΑΠΟ  ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ    ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ  -  ΟΔΥΣΣΕΙΑ
Μπορεί το deal του Εμίρη Αλ Θάνι του Κατάρ να πέρασε από σαράντα κύματα και τελικά να ολοκληρώθηκε με τυμπανοκρουσίες, ωστόσο τα πετροδόλαρα των Αράβων συνεχίζουν να πλημμυρίζουν το Ιόνιο.
Οι σύμβουλοι πλέον των επενδυτών από το Κατάρ ανακαλύπτουν συνεχώς ευκαιρίες στη χώρα μας, μιας και οι τιμές της αγοράς του real estate αγγίζουν τα όρια του ξεπουλήματος.
Ο επόμενος στόχος εντοπίστηκε στο ιστορικό ξενοδοχείο Miramare της Κέρκυρας, που από τη δεκαετία του 60' αποτελούσε πόλο έλξης προσωπικοτήτων στο νησί μεταξύ των οποίων ο Τζίμι Κάρτερ και ο Φελίπε Γκονζάλεζ.

Το γνωστό ξενοδοχείο μάλιστα σχεδίασε ο γαμπρός του Αριστοτέλη Ωνάση, Γεράσιμος Πατρονικόλας και σήμερα διαθέτει 250 κλίνες, bungalows, spa και γήπεδα τένις.

Η αγορά λοιπόν της Οξειάς αποτέλεσε όπως όλα δείχνουν μόνο στην αρχή, με τους επιτελείς του Εμίρη να τη χρησιμοποιούν ως "ορμητήριο" για νέες αγορές και επενδύσεις στη χώρα μας. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, το ξενοδοχείο είναι θέμα χρόνο να υψώσει τη σημαία του Κατάρ αποκτώντας προσβάσεις πλέον και στην αραβική αγορά.
Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 1.4.2013, ΚουΚου
http://www.odusseia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου