Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ


Το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 η Χορωδία Αργοστολίου με την Μαντολινάτα της , θα πραγματοποιήσουν συναυλία στην Πάτρα , μ' ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει Κεφαλονίτικα και άλλα Επτανησιακά τραγούδια και καντάδες , καθώς και χορωδιακά από Αθηναϊκές οπερέτες και χορωδιακές αποδόσεις σύγχρονων Ελληνικών τραγουδιών . Ανάμεσα στα δύο μέρη του προγράμματος το χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου των Κεφαλλήνων της Πάτρας θα παρουσιάσει πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς .

Η εκδήλωση είναι μια συνδιοργάνωση της Χορωδίας με τον Σύλλογο Κεφαλλήνων της πόλης και την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς & Ιθάκης , της Π. Ιονίων Νήσων . Θα παραβρεθεί ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής , καθώς και άλλοι εκπρόσωποι του νησιού, αλλά και ο Μητροπολίτης Πατρών.
Η εκδήλωση θα γίνει στο κινημ/τρο ΠΑΝΘΕΟΝ , στις 8:30 μμ.
Τα έσοδα από αυτή την εκδήλωση θα διατεθούν από τον Σύλλογο των συμπατριωτών μας , για την αναστήλωση – επισκευή της εκκλησίας του Αγίου Γερασίμου στην Πάτρα .
Την επόμενη μέρα , Κυριακή 14/4/13 , η αποστολή θα πάρει μέρος στην Θεία Λειτουργία , στην εκκλησία του Αγίου μας , ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την ιδιαίτερα σημαντική για όλους μας εκδήλωση .
Καλούμε τους Κεφαλονίτες , όλης της ευρύτερης περιοχής Αχαϊας και Αιγιαλείας , αλλά και τους φίλους της καλής Επτανησιακής μουσικής και όχι μόνο , να έλθουν σ' αυτή την συναυλία , ενισχύοντας την όμορφη αυτή προσπάθεια .
Οι φίλοι της χορωδίας και μαντολινάτας μπορούν ν' ακολουθήσουν την αποστολή στην Πάτρα , σε συνεννόηση με το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου