Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΔΕΥΤΕΡΑ 29/4/2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 7.00 Μ.Μ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ


ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΉΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.


ΔΕΥΤΕΡΑ 29/4/2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 7.00 Μ.Μ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ


Συνάδελφοι,

σας προσκαλούμε να έρθετε στο Εργατικό Κέντρο μαζί με τα παιδιά σας στις 29/4/2013 ημέρα Δευτέρα και ώρα. 7:00 μ.μ στην εκδήλωση ταξικής αλληλεγγύης που συνδιοργανώνουν το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης και οι Λαϊκές Επιτροπές.

Σηκώνουμε ψηλά το κεφάλι όλοι οι άνεργοι και οι εργαζόμενοι, σαν μια γροθιά και προετοιμαζόμαστε για τους σκληρούς ταξικούς αγώνες που θα έρθουν.
Στην μιζέρια και την εξαθλίωση που επιφυλάσσουν οι καπιταλιστές και τα πολιτικά τσιράκια τους, Ε.Ε., συγκυβέρνηση, επίδοξοι κυβερνητικοί διαχειριστές και φασίστες απαντάμε με ταξική περηφάνια, ο ένας ακουμπώντας στον άλλον, προετοιμάζοντας την ανατροπή αυτού του σάπιου συστήματος.
Στηριζόμαστε στην δύναμη που έχει ο λαός, σαν θελήσει και αποφασίσει να μην αυτοκτονήσει για τα συμφέροντα των πολυεθνικών, των μεγαλοεργοδοτών, των τραπεζιτών. Όλοι αυτοί έχουν συσσωρεύσει τεράστια πλούτη από την εκμετάλλευση της εργατικής μας δύναμης.
Διεκδικούμε την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των οικογενειών μας. Απορρίπτουμε τις ελεημοσύνες των καπιταλιστών, που αφού πρώτα μας αρπάζουν το ψωμί  από το τραπέζι μας και έπειτα μας πετάνε ψίχουλα.
Η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στα παιδιά μας, με παραστάσεις και δημιουργικά παιχνίδια.
Συνάδελφοι, τη στιγμή που η λαϊκή οικογένεια δοκιμάζεται καθημερινά, ελάτε να γνωριστούμε και να κάνουμε πράξη το “ένας για όλους και όλοι για έναν”.


Όποιος θέλει να συνεισφέρει στην εκδήλωση αυτή μπορεί να επικοινωνήσει με το Εργατικό Κέντρο στα τηλ 2671022262 - 6938719265



ΔΕΥΤΕΡΑ 29/4/2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 7.00 Μ.Μ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου