Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΑΝΤΥΠΕΙΑ 2013


ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ SPORTSTHEA.BLOGSPOT.GR

ΚΑΙ  ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ  ΣΤΟ  http://ionianpress.gr/news/local-news/sports/11517------2013
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν και φέτος τα Αντύπεια με τη συμμετοχή πολλών δρομέων (71 σύνολο) όλων των ηλικιών, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε μια δύσκολη διαδρομή, την οποία έκανε ακόμα δυσκολότερη η ασυνήθιστη για την εποχή ζέστη.
Η εκκίνηση δόθηκε στις 6:00 μ.μ. στο άγαλμα του Μαρίνου Αντύπα στα Ποταμιανάτα και ο τερματισμός στην πλατεία της Αγίας Ευφημίας.
Πολλά συγχαρητήρια στην ΚΕΔΗΚΕ για την άψογη διοργάνωση, στους Εθελοντές Σαμαρείτες, στην Εθελοντική Ομάδα Προστασίας Περιβάλλοντος Πυλάρου και στο Σύλλογο ¨ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ¨ για την ευγενική προσφορά των γλυκών και νερών στους δρομείς αλλά και όλους όσους βοήθησαν ή συμμετείχαν σε αυτόν τον αγώνα. 
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟΥΣ  ΑΝΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ,
ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΩ!!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 28 Απριλίου 2013 διεξήχθη με επιτυχία ο 8ος αγώνας δρόμου «ΑΝΤΥΠΕΙΑ 2013», που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλλονιάς
σε συνεργασία με το Σύλλογο «Μαρίνος Αντύπας». Η αφετηρία ήταν το άγαλμα του Μαρίνου Αντύπα στα Ποταμιανάτα και ο τερματισμός στην πλατεία της Αγίας Ευφημίας.
Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλονιάς θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες της στο Σύλλογο «Μαρίνος Αντύπας», στο κέντρο Υγείας Σάμης,
στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς και στους γυμναστές κ.Μαρκάτο Γεράσιμο και κ. Σοφία Μαραβέγια.
Τα αποτελέσματα ανά κατηγορίες είναι τα εξής:
ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου