Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΟΥΡΙΕΣ


Τόλμησε να κλαδέψει μια μουριά στα Ζωνιανά και...

Τόλμησε να κλαδέψει μια μουριά στα Ζωνιανά και...

Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ρεθύμνου πέρασε ο νεαρος πρωταγωνιστής του θερμού επεισοδίου που σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στα Ζωνιανά με αφορμή το κλάδεμα μιας μουριάς.


Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/287400/tolmise-na-kladepsei-mia-moyria-sta-zoniana-kai#ixzz2OFWFOTH4

Ο νεαρός που αναζητούνταν καθώς με το όπλο του γάζωσε το σπίτι και το ταξι του γείτονά του συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί όπλων όπως αναφέρει το Prismanews.gr
Το χρονικό
Όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας που κλάδευε τις μουρνές στο χωράφι του κλάδεψε επίσης και ένα δέντρο το οποίο βρισκόταν στο χωράφι του ... φονιά του πατέρα του νεαρού συλληφθέντα.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες όταν ο νεαρός πληροφορήθηκε το περιστατικό αισθάνθηκε προσβεβλημένος από την κίνηση αυτή, πήρε τ' οπλο και πήγε να ζητήσει το λόγο. Οι δυο άντρες φαίνεται πως αντάλλαξαν κουβέντες με αποτέλεσμα ο ένας να γαζώσει με το όπλο του τα παράθυρα του σπιτιού και το ταξι που βρισκόταν σταθμευμένο απέξω. Σύμφωνα με πληροφορίες το έγκλημα με θύμα τον ηλικιωμένο άνδρα πατέρα του δράστη είχε σημειωθεί πρίν απο μερικά χρόνια.


Read more: http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου