Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Η πρώτη μοτοσυκλέτα του κόσμου‏

Ευχαριστούμε που διαβάσατε το email μας
Μία Hildebrand & Wolfmuller toy 1894 είναι η πρώτη δίκυκλη μοτοσυκλέτα του κόσμου, η οποία κατασκευάστηκε στη Γερμανία και βρέθηκε, σκονισμένη σε ένα στάβλο στις Η.Π.Α.
Η συγκεκριμένη αντίκα βρισκόταν για περίπου  70 χρόνια κλεισμένη μέσα στο στάβλο και τώρα πουλήθηκε σε δημοπρασία στην τιμή των 131.000$
Hildebrand & Wolfmuller ήταν η πρώτη μοτοσικλέτα παραγωγής στον κόσμο. Ο Heinrich και Wilhelm Hidebrand ήταν μηχανικοί ατμομηχανών που συνεργάστηκαν με τον Alois Wolfmuller για την παραγωγή κινητήρα εσωτερικής καύσης, τον Motorrad στο Μόναχο το 1894.

Η μοτοσικλέτα είχε έναν υδρόψυκτο κινητήρα (η δεξαμενή ψυκτικού είναι εμφανή μπρος και γύρω από τον πίσω τροχό), τοποθετημένη σε ένα ειδικά σχεδιασμένο-σωληνωτό πλαίσιο. Ο πίσω τροχός οδηγείται άμεσα από τις μπιέλες (μια παρόμοια ρύθμιση με εκείνη των μηχανών ατμού). Δεν υπήρχε βολάν, εκτός από τον πίσω τροχό, και χρειάζεται βαριά λάστιχα για να παρέχουν την ώθηση επιστροφής.
Διάγραμμα του 1894 Hildebrand & Wolfmuller.
 
This e-mail cannot be considered as spam as long as the senders contact info and unsubscribe options are valid. If you have reason to believe that you are not the intended recipient or you wish to unsubscribe from this mailing list please visit the following link (unsubscribe).

Αυτό το μήνυμα έχει σταλεί από:
Knights Of Athens Λ. Συγγρού 69 11745 Αθήνα Τηλ 2109222910-16 Φαξ 2109222911 info@kofa.gr www.kofa.gr


Copyright (C) 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου