Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

"ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΙ"!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ.
«Λήψη απόφασης σχετικά με την αντιμετώπιση της απόφασης της κυβέρνησης που αφορά την απομάκρυνση του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων».

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλλονιάς βάσει της απόφασης που ελήφθη την 6η-03-2013 και μετά από διαλογική συζήτηση με όλους τους φορείς του νησιού και με τη συμμετοχή των φοιτητών του ΤΕΙ, αποφάσισε, εξαιρουμένων των Δημοτικών Συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης, οι οποίοι ψήφισαν τη δική τους πρόταση με την οποία δεν αποδέχονται και δεν συμμετέχουν στις κατωτέρω διαμαρτυρίες, τα παρακάτω.
Συγκεκριμένα:

Εκφράζει την απογοήτευση και την αγανάκτηση του για την υπαναχώρηση του Υπουργού Παιδείας από τη δέσμευση που είχε δώσει στο Δήμαρχο Κεφαλλονιάς, παρουσία κ.κ. Γεράσιμου Αρσένη τέως Υπουργού Παιδείας και Ναπολέοντα Μαραβέγια Πρόεδρο Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, ότι παραμένει άθικτο το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και ότι στην Κεφαλλονιά θα λειτουργήσουν τα Τμήματα Δημοσίων Σχέσεων και Διοίκησης Επιχειρήσεων, με την ονομασία Τμήμα Διοίκησης – Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων καθώς και το Τμήμα Τεχνολογίας Βιολογικής Γεωργίας και Τροφίμων στο Αργοστόλι και στο Ληξούρι το Τμήμα Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων και καταγγέλλει τον εμπαιγμό ολόκληρης της Τοπικής Κοινωνίας της Κεφαλλονιάς εκ μέρους του Υπουργού Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλου, με τις ευλογίες της τρικομματικής συγκυβέρνησης σε σχέση με το Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων.
Να κλείσει ο Δήμος Κεφαλλονιάς για δύο ημέρες (Πέμπτη 07-03-2013 και Παρασκευή 08-03-2013) ως ελάχιστη ένδειξη διαμαρτυρίας και παράλληλα να τεθούν στην διάθεση του Δημάρχου όλες οι παραιτήσεις των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλλονιάς, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το σχέδιο «Αθηνά» και την προσβλητική συμπεριφορά του Υπουργού.
Καλούμε την Βουλευτή Κεφαλληνίας και Ιθάκης, τον Περιφερειάρχη, Α/Περιφερειάρχη Κεφαλλονιάς και Ιθάκης, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, όλους τους Δήμους των Ιονίων Νήσων, την ΠΕΔ, την ΚΕΔΕ όλους τους φορείς, τους απανταχού Κεφαλλήνες να συμπορευθούν μαζί μας, προκειμένου έτσι να αγωνιστούμε μέχρι τελικής δικαίωσης μας στο δύσκολο αγώνα μας.
Εν κατακλείδι, καλούνται άπαντες την Δευτέρα 11-03-2013 και ώρα 12:00 σε κινητοποίηση – παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την Βουλή των Ελλήνων, για την άμεση απόσυρση του σχεδίου «Αθηνά».
Εκ του Γραφείο Τύπου
ΠΗΓΗ ΙΟΝΙΑΝΠΡΕΣΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου