Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ


Μέσα σε όλα τα τραγελαφικά που ακούμε τις τελευταίες ώρες, ήρθε και προστέθηκε και το Δελτίο Τύπου του προέδρου του Δ.Σ. κ. Ανουσάκη. Μας καλεί όλους να σοβαρευτούμε. Μα κ. Ανουσάκη ποιος να σοβαρευτεί? Μήπως αναφέρεστε στην παράταξή σας και στον επικεφαλή σας? Τη δήλωση ¨Όσο θα είμαι Δήμαρχος το Τ.Ε.Ι. δεν φεύγει¨, μόνο ένα πεντάχρονο θα μπορούσε να την κάνει. Και αυτό θα είχε το ελαφρυντικό της ηλικίας. Δήμαρχε σιγουρέψου πρώτα για το τι σου τάζουν και μετά βγες και κάνε βαρύγδουπες δηλώσεις. Πώς να εμπιστευθούμε τις τύχες μας σε κάποιον με νοημοσύνη και συμπεριφορά ούτε πεντάχρονου? Επίσης κ. Ανουσάκη, δηλώσατε το εξής:

¨Η νίκη έχει πολλούς πατέρες και η ήττα κανέναν¨. Εμείς σας απαντάμε ότι η ήττα έχεις πολλούς πολιτικοπατέρες που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της τρικομματικής κυβέρνησης και η νίκη μόνο τον δίκαιο αγώνα των φοιτητών και των πολιτών. Με την έκκληση αναστολής όλων των κινητοποιήσεων, ο επικεφαλής και εκφραστής των ιδεών της παράταξής σας, έδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι άξιος εκπρόσωπος των μικροπολιτικών συμφερόντων, των συμφερόντων της συγκυβέρνησης και κατ επέκταση των ξένων συμφερόντων.

Ακολουθήστε το παράδειγμα και των άλλων Δήμων των Ιονίων Νήσων που συμμετέχουν πλάι στον αγώνα των φοιτητών. Μήπως αυτοί δεν είναι σοβαροί?! Για πείτε μας λοιπόν ποιοι είναι αυτοί που πρέπει να σοβαρευτούν κ. Ανουσάκη!
ΟΛΗ Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ
ΛΟΥΚΕΡΗ Ε. ΑΝΤΖΕΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου