Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Δείτε όλες τις αφίξεις για κάθε μήνα! ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ KEFALONIAPRESS

Τετάρτη 20.03.13
new  Αρχίζουμε!
 
                                                                                                                                                                                        
 
  • Την Τρίτη  26 Μαρτίου προσγειώνονται οι πρώτοι τουρίστες της σεζόν στο νησί μας!
  • √ Δείτε όλες τις αφίξεις για κάθε μήνα!
  • Καλή σεζόν να έχουμε!
 
ΜΑΡΤΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ  
 Νωρίτερα από κάθε άλλη φορά ξεκινάει η φετινή τουριστική περίοδο με την εταιρεία EASYJET να μας κάνει ποδαρικό την Τρίτη 26 Μαρτίου με πτήση από το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου ενώ λίγες ημέρες αργότερα διπλασιάζει τα δρομολόγια της.
 Δυναμικά στο παιχνίδι μπαίνει στις αρχές του Απριλίου και η εταιρεία RYANAIR με πτήσεις τόσο από τα δύο αεροδρόμια της Ιταλίας , το Bergamo και την Piza , όσο και για πρώτη φορά από το αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου.
 Ο μήνας Απρίλιος ολοκληρώνεται με την εταιρεία TRANSAVIA η οποία παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια μεταφέρει  Ολλανδούς τουρίστες προς το νησί μας. Θα πραγματοποιεί εβδομαδιαίως δύο δρομολόγια κάθε Τρίτη(ενδιάμεσος σταθμός αεροδρόμιο Ακτίου-Πρέβεζα) και κάθε Παρασκευή(ενδιάμεσος σταθμός αεροδρόμιο Αγχιάλου-Βόλος).
 
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/34990_575529929132033_480995018_n.jpg 
 
 
 
 
 ΜΑΙΟΣ
 
Εισερχόμαστε στον Μάιο όπου είναι ο μήνας που η τουριστική κίνηση κορυφώνεται με τις παραδοσιακές εταιρείες να ξεκινούν τα προγράμματα τους.
Η εταιρεία THOMSON η οποία συνεργάζεται και με άλλα κορυφαία Βρετανικά τουριστικά πρακτορεία μέχρι και το τέλος του μήνα θα πραγματοποιεί εβδομαδιαίως 13 πτήσεις από διάφορα αεροδρόμια της Αγγλίας ενώ η άλλη μεγάλη εταιρεία η THOMAS COOK με τη σειρά της θα εκτελεί συνολικά 6 πτήσεις από το Λονδίνο και άλλες πόλεις.
Ωστόσο η κίνηση από την Αγγλία θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο καθώς στη συνέχεια θα προστεθούν και οι πτήσεις της εταιρείας MONARCH AIRLINES η οποία συνεργάζεται με τον πολύ γνωστό tour operator Cosmos Holidays καθώς και οι πτήσεις του τουριστικού γραφείου Sunvil Holidays το οποίο έχει προγραμματίσει δρομολόγια από το Gatwick του Λονδίνου με ναυλωμένα αεροσκάφη της Germania και δρομολόγια από το Μάντσεστερ με αντίστοιχα αεροσκάφη της Aegean.
Τέλος όσον αφορά την Αγγλική αγορά η εταιρεία EASYJET από τις 22 Μαίου προσθέτει και τρίτο δρομολόγιο από το Λονδίνο.
Η νέα εμφάνιση στο φετινό πρόγραμμα είναι εκείνη της αεροπορικής εταιρείας AIR BERLIN και της θυγατρικής της FLYNIKI.
H εν λόγω εταιρεία θα μεταφέρει τουρίστες από τη Γερμανία,την Ελβετία,την Αυστρία και από άλλες χώρες οι οποίοι μέσω του αεροδρομίου της Βιέννης στο οποίο θα συγκεντρώνονται θα κατευθύνονται προς το νησί μας με την πρώτη πτήση να πραγματοποιείται στις 8 Μαίου.
Συνέχεια έχει η Σουηδική αγορά όπου το κορυφαίο τουριστικό πρακτορείο APOLLO σε συνεργασία με την Scandinavian Airlines ξεκινάει τα δρομολόγια αρχικά από τη Στοκχόλμη στις 18 Μαίου και από το Γκέτεμποργκ στις 25 του ίδιου μήνα.
Από τις 20 Μαίου θα ξεκινήσουν να έρχονται και οι πρώτοι Ρώσοι τουρίστες από την Αγία Πετρούπολη με τα δρομολόγια να εκτελούνται τη φετινή περίοδο από την αεροπορική εταιρεία Orenair.
Μέσα στον μήνα αναμένουμε και τις πρώτες αφίξεις από το αεροδρόμιο της Βαρσοβίας.
Τέλος το πρόγραμμα του μήνα ολοκληρώνεται με την εταιρεία Austrian myholiday η οποία σε συνεργασία και με την Tyrolean Airways θα αρχίσει από τις 24 του μηνός να πραγματοποιεί πτήσεις από τη Βιέννη.
 
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/269362_575529982465361_978125228_n.jpg 
 
 
ΙΟΥΝΙΟΣ
 
Τον  Ιούνιο η εταιρεία Austrian myholiday συνεχίζει το πρόγραμμα της με πτήσεις από το Ίνσμπρουκ και το Γκρατς ενώ στη συνέχεια αναμένουμε και τις πρώτες αφίξεις από την Πράγα με τα δρομολόγια να εκτελούνται από την Smartwings σε συνεργασία με το πρακτορείο Travel Service ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το εν λόγω δρομολόγιο θα έχει ενδιάμεσο σταθμό το αεροδρόμιο της Σαντορίνης.
Από τις 11 Ιουνίου θα ξεκινήσουν και οι πτήσεις από το Όσλο πάλι υπό την εποπτεία του πρακτορείου APOLLO  ενώ από τις 27 αρχίζει και η εταιρεία NORWEGIAN.
Το πρόγραμμα της πρώτης εταιρείας ολοκληρώνεται στις 13 Αυγούστου ενώ της δεύτερης στις 15 κάτι που δείχνει ότι οι Νορβηγική αγορά θα είναι πιο περιορισμένη το φετινό καλοκαίρι σε σχέση με πέρυσι.
Θα έχουμε επίσης πτήσεις από τη Λιουμπλιάνα ,τη Μπρατισλάβα ,τη Βουδαπέστη και το Βελιγράδι ενώ η εταιρεία EASYJET από τις 20 του μήνα προσθέτει και τέταρτο δρομολόγιο από το Gatwick του Λονδίνου.
 
 
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/527755_575529959132030_459772577_n.jpg
 
 
 
 
 ΙΟΥΛΙΟΣ
Ο Ιούλιος ξεκινάει με τις πτήσεις της εταιρείας ARKEFLY της TUI η οποία από τις 2 του μηνός και μέχρι και τις 27 Αυγούστου θα μεταφέρει Ολλανδούς τουρίστες από το Άμστερνταμ ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την κίνηση από τη συγκεκριμένη αγορά.
Το κύριο χαρακτηριστικό του μήνα είναι η κορύφωση της κίνησης από την Ιταλία καθώς τόσο η EASYJET αρχίζει τα δρομολόγια της από το αεροδρόμιο Malpensa του Μιλάνου όσο και μια πρωτοεμφανιζόμενη εταιρεία για το νησί μας η BLU-EXPRESS  η οποία θα πραγματοποιεί πτήσεις από το αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης.
Τέλος η εταιρεία EASYJET ενισχύει ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα της προσθέτοντας και πέμπτη πτήση από το Gatwick.

 
 
 
 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
 
 Τον Αύγουστο έχουμε και την τελευταία προσθήκη όπου η εταιρεία RYANAIR από τις 7 του μηνός και μέχρι και περίπου τα τέλη του μήνα θα εκτελεί και τρίτο δρομολόγιο από το Bergamo.
 
 
 ΕΡΕΥΝΑ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : Chris
 φωτογραφίες : http://www.airliners.net
 
                                                                                                                                                                                       -
 
  •  Εν τω μεταξύ οι τουριστικές επιχειρήσεις στο Αργοστόλι έχουν αρχίσει τις ετοιμασίες, τις ανακαινήσεις και τις ανανεώσεις για την υποδοχή των τουριστών μας.
  • Καλή σεζόν πατριώτες!
 
 
 
 
 
 οι παραδοσιακοι...
 
                                                                                                                                                                                        - 
 
 
 οι άνετοι..
 
                                                                                                                                                                                        
 
 
 και ο Πάκης!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου