Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ομάδα καταδρομέων ενεπλάκη σε μάχη για την υποστήριξη χρηματαποστολής στην Κεφαλονιά (video)


image
Τα Κεφαλονίτικα Νέα φέρνουν στην επιφάνεια video ντοκουμέντο από κινητό τηλέφωνο το οποίο καταγράφει μικρής κλίμακας στρατιωτική επέμβαση που που συνέβη πριν από λίγες μέρες στην Κεφαλονιά (17-2-2013). Ομάδα οπλισμένων ανδρών επρόκειτο να χτυπήσει χρηματαποστολή που ξεκινούσε από το Αργοστόλι με προορισμό του λιμάνι του Πόρου. Οι πληροφορίες έφτασαν στην Ε.Υ.Π. και το υπουργείο Άμυνας αποφάσισε να στείλει επίλεκτη μονάδα καταδρομέων προκειμένου να συνοδεύσει τη χρηματαποστολή ως τον προορισμό της.

Όμως όχημα RPG, το οποίο είναι άγνωστο πως βρέθηκε στα χέρια των κακοποιών (η Ε.Υ.Π. τους χαρακτήρισε «αντάρτες») χτύπησε τελικά την αποστολή και οι ειδικές δυνάμεις αναγκάστηκαν να μεταφέρουν τα χρήματα σε ασφαλές κοντινό σημείο . Εκείνη τη στιγμή όμως άρχισε η επίθεση των «ανταρτών»…
Δείτε το video ντοκουμέντο!
Ευτυχώς, η στρατιωτική επιχείρηση αυτή αποτελεί μόνο το πραγματικό σενάριο ενός παιχνιδιού Airosft που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα στην Κεφαλονιά από το μέλη του τοπικού Airsoft Club Winking smile.
Σε αντίθεση με το Paintball, το Airsoft παίζεται με αντίγραφα πραγματικών όπλων που λειτουργούν με αέριο και δεν είναι επικίνδυνα (αν χρησιμοποιηθούν σωστά).
Εάν θέλετε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για το άθλημα του Airsoft: http://www.airsoftcenter.euhttp://www.airsoftkefalonia.com 
Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα


Read more: http://www.kefalonitikanea.gr/2013/02/video_24.html#ixzz2Lnxp8mzQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου