Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

PizzaCcono, τώρα η πίτσα έχει το....χωνάκι της!!!


Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013

ΕΝΑ....ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΣΗΜΗ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!


24/01.2013 
Απίστευτη ιστορία!!
Σκαλισιάνος φίλος μας, έκανε σήμερα τη βόλτα σου στην παραλία Βλίχα  της Σκάλας και βρήκε ένα μπουκάλι. Το μάζεψε για να το πετάξει στα σκουπίδια και τότε είδε ότι είχε κάτι μέσα.  Το έσπασε και βρήκε αυτό το γράμμα!!
ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,, ΑΠΟ  ΑΥΡΙΟ  ΘΑ  ΕΧΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΑ


PIZZA C CONO & FRUTTY C CONO : ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ....ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ STREET FOOD !!!


http://patrinaki.blogspot.gr

Είναι γεγονός ότι η τέχνη στην γαστρονομία έχει οδηγήσει τους σεφ στις πιο ευφάνταστες προτάσεις, τόσο οπτικά όσο και γευστικά!!! Η λατρεμένη επιλογή όλων που δεν είναι άλλη από την πίτσα, έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα στην αγορά του street food και σας προκαλεί αλλά και σας προσκαλεί σε μια ευχάριστη αλλά και απίστευτα νόστιμη πίτσα σε....κώνο και οχι μόνο !!!


Αυτή την μοναδική ιδέα για την Πάτρα, την είχε ο κος Μπίκινης Ιωάννης, όπου στην καρδιά της πόλης (Βότση 24 και Ρ. Φεραίου), δημιούργησε το PizzaCcono & FruttyCcono.
μια πρωτότυπη ιδέα στην πόλη μας άξια αναφοράς... Pizza σε χωνάκι !!! Τα προϊόντα που προσφέρει εκτός από την pizzaCconoσε πολλές γεύσεις , είναι: fruttyccono, hotdog και hotdog σε κώνο, διάφορα είδη φρέσκων ζυμαρικών όπως Spaghetti Chitarra, Tagliatelle, Fusilli, Penne Rigate, Rigatoni Sottili, Tortellini, CappelletiRavioli, σωστά μαγειρεμένα με διάφορες σάλτσες της επιλογής σας, το περίφημο Naan σάντουιτς, κρύο σάντουιτςfrozen yogurt με διάφορα φρούτα και toppings, και αναμένεται να προστεθούν και άλλα προιόντα γαστριμαργικής απόλαυσης. Στο PizzaCcono & Fruttyccono ετοιμάζουν τη ζύμη από το αλεύρι το νερό και τη μαγιά, περνάει στην πρέσα διαμόρφωσης του κώνου, γεμίζεται σύμφωνα με τις επιλογές του πελάτη και ψήνετε στο κυκλοθερμικό φούρνο που διαθέτει η εταιρεία. Όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει κανένα υλικό σε κατεψυγμένη μορφή.


Η ιστορία της πίτσας ξεκινά από την αρχαιότητα, μερικοί την τοποθετούν στην νεολιθική εποχή. Μερικές χιλιάδες χρόνια πριν ο άνθρωπος ασχοληθεί με τη γεωργία, μάζευε τους σπόρους του σιταριού και μετά τους άλεθε και τρεφόταν με αυτούς. Στη συνέχεια ανακάλυψε ότι μπορούσε να ζυμώσει με νερό τον αλεσμένο σπόρο και να τον ψήσει σε καυτές πέτρες.

Το επόμενο βήμα έγινε όταν ανακαλύφθηκε η αρχή του φουσκώματος της ζύμης και εφευρέθηκε ο πρώτος φούρνος.


  
Από τότε μέχρι σήμερα έχουν φτιαχτεί χιλιάδες εναλλακτικά είδη πίτσας και ζύμης, παχιά, λεπτή, μέτρια, σκεπαστή, με μυρωδικά, με διάφορα είδη τυριών, ψημένη σε ηλεκτρικό φούρνο ή σε φούρνο με ξύλα, σε γκάζι, ακόμα και στα κάρβουνα.
Αλλά, ποτέ πίτσα σε... κώνο!!!

PizzaCcono, τώρα η πίτσα έχει το....χωνάκι της!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου