Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΜΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑ?? ΣΕ ΛΙΓΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΕΣΤ ΜΕ ΕΛΒΕΤΙΑ

ΚΑΙ  ΓΙΑ ΥΠΕΝΘΙΜΙΣΗ!!

14 Οκτ 2012
Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ Η ΕΘΝΙΚΗ. 7ος όμιλος. Λιχτενστάιν-Λιθουανία 0-2. Ελλάδα-Βοσνία 0-0. Σλοβακία-Λετονία 2-1. Προκριματικά Μουντιάλ 2014 - 7ος όμιλος. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 7ου ΟΜΙΛΟΥ. ΘΕΣΗ, ΟΜΑΔΕΣ ...
17 Οκτ 2012
Η Σλοβακία θύμιζε τον κακό...Βεζίρη, που έκανε τα πάντα για να πάρει τη θέση της Ελλάδας στο δρόμο προ το Η εθνική μας όμως, αυτό που πέτυχε στη Μπρατισλάβα, το έχει κάνει πολλές φορές και κυρίως ξέρει πλέον τον τρόπο ...


Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

4-0  H  BOΣΝΙΑ  ΤΗΝ ΛΕΤΟΝΙΑ,,   ΚΑΙ  ΜΕ ΤΟ  ΕΥΡΥ ΣΚΟΡ  8-1  ΜΕ  ΤΟ  ΛΙΧΝΕΣΤΑΙΝ ,,ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ,, ΜΑΖΙ ΛΟΓΙΚΑ ΜΕ  ΜΑΣ  ΠΟΥ  ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΝΗ ΚΑΙ  ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ  ΠΡΟΗΓΟΥΜΑΣΤΕ 2-0  ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ  ΣΤΟ  71",, ΤΗΣ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ  ΣΤΟΝ 1 ΒΑΘΜΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
 ΣΤΟΥΣ  4  ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΑΕΙ Η ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΠΟΥ  ΚΕΡΔΙΖΕΙ  ΤΟ  ΛΙΧΝΕΣΤΑΙΝ.
ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΙΣΟΠΑΛΟΙ,,  ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ..ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΓΚΟΛ ΣΕ ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ  ,ΚΑΙ ΟΧΙ  ΣΤΟΥΣ  ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ  ΟΙ ΙΣΟΒΑΘΜΟΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟ  ΓΙΟΥΡΟ.

Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ολική επαναφορά Με το δεξί ξεκίνησε η Ελλάδα την προσπάθεια για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, ανατρέποντας το εις βάρος της 1-0 του πρώτου ημιχρόνου σε 1-2 μέσα στη Ρίγα της Λετονίας Εικόνες από το Λετονία-Ελλάδα » Καρνέζης: "Έχουμε ποιότητα και σθένος" » Σάντος: "Δεν φοβόμαστε κανέναν" » Εξάρθρωση ο Σαμαράς » Πιλάβιος: "Η Εθνική της καρδιάς μου" » Φύσσας: "Συγχαρητήρια σε όλους" »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου