Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ. για το κλείσιμο του ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ» της σημερινής κυβέρνησης για τη συγχώνευση των τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ στη χώρα μας προβλέπει το κλείσιμο του ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, την κατάργηση της έδρας τους και τη συγχώνευση των υπαρχόντων τμημάτων του.
Είμαστε πλέον αντιμέτωποι όλοι μας, ως κοινωνία και ως λαός με μια ολέθρια και καταστροφική εξέλιξη, η οποία ακυρώνει και γκρεμίζει ένα από τα κορυφαία αναπτυξιακά έργα στο νομό μας και ευρύτερα στα Ιόνια Νησιά. Ένα έργο που δικαιωματικά λειτουργεί στα Νησιά μας με την τεράστια προσφορά τους, στις τέχνες και στις επιστήμες, αλλά και την πλούσια πολιτιστική παράδοση.

Δυστυχώς οι κυβερνώντες της χώρας μας δείχνουν να μην καταλαβαίνουν τίποτα.
Δεν διστάζουν να βάλουν χέρι σε ότι έχει απομείνει σε αυτόν τον τόπο και μας οδηγούν με τις πράξεις τους δεκαετίες πίσω, τότε που τα νησιά μας έζησαν τις πιο μελανές σελίδες της ιστορίας τους.
Εμείς που ως πολιτικός χώρος και ως κυβέρνηση ιδρύσαμε και λειτουργήσαμε  το ΤΕΙ στον τόπο μας με τα όποια προβλήματά στο ξεκίνημα τους αρνούμαστε σήμερα να δεχτούμε την καταστροφική εξέλιξη της κατάργησής τους.

Καλούμε πρώτα και κύρια τον Πρόεδρό και την ηγεσία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αποτρέψει μια τέτοια αρνητική εξέλιξη.

Καλούμε την ίδια την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό της χώρας να επανεξετάσουν τη στάση τους και να μην προχωρήσουν στο κλείσιμο του ΤΕΙ.

Καλούμε τους θεσμικούς εκπροσώπους του τόπου μας, αλλά και όλους τους φορείς να έρθουν σε άμεση επαφή με τους φορείς των υπολοίπων Ιονίων Νήσων προκειμένου  να συντονίσουμε τον αγώνα μας και τις κοινές μας προσπάθειες.

Ο καθένας αναλαμβάνει τις δικές του ευθύνες και θέτει τον εαυτό του απέναντι στην ιστορία του τόπου μας.

Η  Νομαρχιακή  Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Κεφαλονιάς – Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου