Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Ακόμη δεν καρπήσανε και τσακωνόμαστε ποιος θα φάει τα μούρα


Γράφει  ο  Γιώργος Μεταξάς



  Με λύπη μου βλέπω  ότι  οι κόντρες άλλη μια φορά δημιουργούνται στη περιοχή μας για ασήμαντα θέματα  και γελάει ο κόσμος για τα καμώματα μας. [ Η τρίχα  έγινε τριχιά ,]


  
 Χειροκροτήσαμε  την απόφαση του Λιμενικού ταμείου  με την τοποθέτηση  των μουριών  στο λιμάνι του Πόρου την προηγούμενη πενταετία, υποθέτω ότι ήταν προσωρινά για τέτοια δέντρα  που ριζώνουν πολύ γρήγορα  να επιζήσουν σε ένα κυβικό χώμα ,έτσι έχω διαβάσει.

  Σήμερα αναρωτιέμαι  που είναι το έγκλημα  που είναι το ξερίζωμα  .
 Από ότι μπορεί να διαπιστώσει κάποιος  άνθρωπος, οι μουριές είναι φυτεμένες στην φυσική τους θέση  έχοντας την κατάλληλη τροφή και χώρο για να αναπτυχθούν .
  Οι καλλωπιστικές αλλαγές σε όποιων δίπατε χώρο  φανερώνουν  της μη στασιμότητα ιδεών, και η αλλαγές μερικές φορές χρειάζονται . Το μόνο που θα συμφωνήσω ότι στον συγκεκριμένο χώρο  πάντα έχει το πρώτο λόγω το Λιμενικό σώμα, που πρέπει πάντα να είναι ενημερωμένο  για ότι δίπατε γίνετε , νομίζω όμως κατόπιν τα λεγόμενα  του κ. αντιδημάρχου  το είχε  αναφέρει .
   Εκτιμώ ότι σύμφωνα με την απόφαση του τοπικού συμβουλίου να μετακινηθούν οι μουριές στον συγκεκριμένο χώρο, κλείστηκαν και οι ατέλειες που είχαν δημιουργήσει εστία μόλυνσης πίσω από το μουράγιο αντιστηρίξεως .
   Ελπίζουμε το Σεβαστό προεδρείο του Λιμενικού Ταμείου  να προχωρήσει και στα αναμενόμενα  έργα  του λιμανιού μας , που είναι ένα από τους κεντρικούς  πυλώνες του νησιού για  μια διαμόρφωση του χώρου  για την καλύτεροι υποδοχή,  που ήδη τα είχαμε αναφέρει στα αιτήματα μας όταν ήμουν ακόμη πρόεδρος των ενοικιαζομένων δωματίων. Όπως την αναβάθμιση χώρου αναμονής ,την ταχτοποίηση πλωτών  για την μαρίνα του Πόρου , φωτισμό , τουαλέτες, ύδρευση ,κ.λ.π. 

     Γεώργιος Μεταξάς

Έτσι φαίνεται να φαντάζονται την υποδοχή του λιμανιού Πόρου, καλωσόρισμα με λουλούδια !! υποστηρίζει το τοπικό συμβούλιο και ο κ. αντιδήμαρχος .

  • Eleni Korisianou τα λουλουδια και οι μουριες μαζι!!!...ειναι κριμα να ξεραινονταν οι μουριες με τοσο λιγο χωμα και χωρις να εχει προνοηθει οτι καποια στιγμη τα δεντρα θα μεγαλωναν και θα χρειαζονταν περισσοτερο χωμα.Τωρα απο οτι φαινεται θα σωθουν και μαζι θα εχουμε και πολυχρωμα λουλουδια!

2 σχόλια:

  1. Επιτέλους μια λογική φωνή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΟΥΡΙΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!,, ΜΠΑΖΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΠΟΥ μαλον ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ!!,ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΜΟΝΕΣ,, ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΟΜΒΡΥΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ,, ΚΑΙ ΠΤΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΡΑΝΕΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΑΝΩ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ! ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή