Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Συνάντηση του πρώην Υπουργού Παιδείας κ. Γ. Αρσένη με τον νυν κ. Κ. Αρβανιτόπουλο για το ΤΕΙ Ι.Ν.

Σήμερα 6.2.2013 ο  πρώην Υπουργός Παιδείας κ. Γεράσιμος Αρσένης, ως Πρόεδρος της Επιτροπής Στήριξης του ΤΕΙ Ι.Ν. μαζί με το μέλος καθηγητή κ. Διονύσιο Βώρο είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο η οποία διήρκεσε αρκετά καθώς αναπτύχθηκαν οι θέσεις της Επιτροπής Στήριξης του ΤΕΙ για την παραμονή του εκπαιδευτικού ιδρύματος.
Οι κ.κ. Αρσένης και Βώρος εξέθεσαν αναλυτικά τις απόψεις της Επιτροπής για την αντιμετώπιση των θεμάτων που προέκυψαν από την πρόταση του Υπουργείου Παιδείας για αναδιάρθρωση των ΑΕΙ και ΤΕΙ στην Ελλάδα.

Ο κ. Αρσένης επέμενε ότι το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων θα πρέπει να παραμείνει ως ανεξάρτητη και αυτοδιοικούμενη μονάδα και τα τμήματα τα οποία λειτουργούν δεν πρέπει φυσικά να καταργηθούν, αλλά να αναδιαρθρωθούν βάσει της εισήγησης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΕΙ Ι.Ν.
Ο Υπουργός κ. Αρβανιτόπουλος έδειξε μεγάλη κατανόηση στην επιχειρηματολογία που αναπτύχθηκε και ο κ. Αρσένης εξέφρασε την άποψη ότι το θέμα θα λυθεί ικανοποιητικά εντός των προσεχών ημερών για θα παραμείνει το ΤΕΙ και τα Τμήματά του.
Σημειώνουμε πως η Επιτροπή Στήριξης ΤΕΙ Ι.Ν., εκτός από τους κ.κ. Αρσένη και Βώρο, αποτελείται και από τους Παν. Καθηγητές κ. Ιωάννη Μεταξά, κ. Σπύρο Φλογαΐτη και τον κ. Διονύση Ζήβα.
Ευρυδίκη Λειβαδά για την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ των ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου