Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

AYΡIO ΕΧΕΙ ΘΡΥΛΟ!


ΛΕΒΑΝΤΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πέμπτη 14/2, 22:00
Τηλεοπτική Μετάδοση: ANT1

ΛΕΒΑΝΤΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πέμπτη 14/2, 22:00
Δες τις αποδόσεις: http://ubet.fm/XyDHgj
Τηλεοπτική Μετάδοση: ANT1

Στη έδρα της Λεβάντε θα δώσει το πρώτο ματς για την πρόκριση στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι με τον Μίτσελ, νέο προπονητή στον πάγκο τους και χωρίς άγχος για τις εγχώριες διοργανώσεις αφού στο πρωτάθλημα έχουν 15 βαθμούς διαφορά από τον 2ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψουν στην Βαλένθια με στόχο να πετύχουν την πρώτη νίκη επί Ισπανικού εδάφους και να σπάσουν το ρόδι αφού μέχρι τώρα έχουν 10 ήττες και 2 ισοπαλίες στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με ισπανικές ομάδες. Η Λεβάντε είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση εδώ και αρκετό διάστημα και μετρά 7 ήττες και μόλις 3 νίκες στα τελευταία 10 επίσημα παιχνίδια. Ο Θρύλος θα έχει με το μέρος του και την πολύ καλή παράδοση που διατηρεί στο θεσμό αφού σε 8 παιχνίδια που έχει δώσει για το Γιουρόπα Λιγκ έχει 6 νίκες και 2 μόλις ήττες. 

Για το στοίχημα θα επιλέξουμε το Under 2.5 γκολ με απόδοση 1.72 αφού οι 2 ομάδες λογικά θα επιλέξουν να αγωνιστούν συντηρητικά και να μην δώσουν την ευκαιρία στον αντίπαλο τους να καθαρίσει την πρόκριση με ένα σκορ που δεν θα ανατρέπεται στον επαναληπτικό.

Δείτε όλες τις αποδόσεις εδώ: http://ubet.fm/XyDHgj

Ξενάγηση στο "Ciutat de Valencia" της Λεβάντε...




Ξενάγηση στο "Ciutat de Valencia" της Λεβάντε... Το Sport24.gr ταξίδεψε στην Ισπανία και επισκέφθηκε το γήπεδο της Λεβάντε. Ακολουθήστε την ξενάγηση στα άδυτα του «Ciutat de Valencia» μέσα από φωτογραφίες, χάρτες και βίντεο. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν όσοι ταξιδέψουν στη Βαλένθια για να δουν από κοντά το πρώτο ματς του Ολυμπιακού σε 24 κλικ (φωτογραφίες & videos)   http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου