Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Αγ.Βαλεντινου,,μία αναφορα σε μεγαλους ερωτες


The 6000 year old kiss found in Hasanlu, Iran.



Love is stronger than time. Hasanlu is an archaeological excavation site in Iran, Western Azerbaijan, Solduz Valley. Theses skeletons were found in a Bin with no objects. The only feature is a stone slab under the head of the skeleton on the left hand side.
ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ  ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ,,,,,!  
ΛΕΕΙ  Η ΙΣΤΟΡΙΑ,, Η ΟΠΟΙΑ ΙΣΩΣ  ΤΕΛΙΚΑ   ,,ΚΑΙ  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΙΑ, 
ΕΚΣΤΡΑΤΙΑ  ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΠΡΟΒΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ)
ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ,, ΠΟΥ ΑΠΛΩΣΕ ΤΟΝ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ 
ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ  ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!


Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013


«Ευχαριστούμε Ελλάδα για την κληρονομιά μας»

ΕΠΙΣΗΣ:
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ!!!

ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ

Η πρωτεύουσα. Η πόλη του πολιταξιδεμένου Οδυσσέα. (Ulisses - Olisipo - Lisboa). Η ιστορία της ξεκινά από τους Αρχαίους Έλληνες και τους Φοίνικες, ενώ αποτέλεσε μεγάλο πολιτικό και οικονομικό κέντρο για όλη την Ιβηρική χερσόνησο της ρωμαϊκής επαρχίας της Λουζιτανίας. Παρά τις επιδρομές βαρβαρικών λαών από το βορρά, που κυριάρχησαν στην πόλη, όπως εξάλλου σ' όλη την Πορτογαλία για πολλούς αιώνες, και παρά την αραβική κατοχή, η Λισσαβώνα κράτησε τον Λατινικό ένδοξο χαρακτήρα της.



ΚΑΙ  ΦΥΣΙΚΑ  ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ ΤΟΥ ΛΟΧΑΓΟΥ ΚΟΡΕΛΙ


ΤΟ ΕΡΓΟ  ΤΡΙΚΥΜΙΑ,,ΜΕ  ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ  ΝΗΣΙ,, ΝΑ ΗΤΑΝ  ΤΟ  ΝΗΣΙ ΜΑΣ,,
ΚΑΙ ΙΔΙΚΑ  ΟΙ ΠΕΤΑΝΟΙ!!


Υπόθεση του έργου [Επεξεργασία]

Ο Πρόσπερο, Δούκας του Μιλάνου, που ασχολείτο με μυστικιστικές μελέτες, χάνει το θρόνο του, καθώς ο αδερφός του, Αντόνιο, με τη βοήθεια του βασιλιά της Νάπολης Αλόνσο, σφετερίστηκε την περιουσία του και την εξουσία του. Έτσι καταλήγει σε ένα ερημονήσι μαζί με τη μικρή του κόρη,
Το έργο ξεκινάει δώδεκα χρόνια αργότερα. Η θεατρική παρουσίαση των γεγονότων αρχίζει δώδεκα χρόνια αργότερα, περίοδο κατά την οποία ο Πρόσπερο έχει εξελιχθεί σε μεγάλο μάγο, που ελέγχει στοιχεία της φύσης και ξωτικά, όπως το αγαθό πνεύμα Άριελ. Υπηρέτης του Πρόσπερο και της Μιράντα είναι ο Κάλιμπαν, ένας ιθαγενής του νησιού που συμπεριφέρεται χυδαία στο αφεντικό του, που θέλει να τον εκπολιτίσει.
Ωστόσο, η μοίρα ευνοεί τον Πρόσπερο: όσοι συνωμότησαν εναντίον του για το θρόνο του Μιλάνου θα τύχει να ταξιδέψουν με πλοίο στη θάλασσα κοντά στο νησί. Έπειτα από μια Τρικυμία που προκαλεί ο Πρόσπερο με τις μαγικές του δυνάμεις, το καράβι του Αλόνσο βουλιάζει κι όλοι ναυαγούν στο νησί, χωρισμένοι σε μικρές ομάδες, πιστεύοντας ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι νεκροί. Εκεί παρασύρονται από τις παραισθήσεις που προκαλεί ο Πρόσπερο και φτάνουν μέχρι την τρέλα, μέχρι που ανακαλύπτουν ότι ο τρόπος που βασανίζονται οφείλεται στο πώς αδίκησαν παλιότερα τον Πρόσπερο,στον οποίο θέλουν να επιστρέψουν το Δουκάτο για να τους συγχωρέσει.
Η Μιράντα αρραβωνιάζεται το Φερδινάνδο, γιο του Αλόνσο κι ο Πρόσπερο θα επιστρέψει σαν Δούκας στο Μιλάνο, αφού πρώτα αποκηρύξει την υψηλή τέχνη της μαγείας και απελευθερώσει τον Άριελ.

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2011


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ,, ΚΑΙ  ΤΡΟΜΕΡΗ ΓΟΗΤΕΙΑ
OΔΥΣΣΕΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ  ,,ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΟΗΤΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΡΩΤΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου