Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΗΜΕΡΑΣ!!

Αγαπητέ Noda στο συγκεκριμένο σημείο βασίζεις τη θεωρία σου στο συμπλεκτικό «τε» που κατ΄ εκτίμηση το ερμηνεύεις σα « δίδυμος» και πράγματι μπορεί να έχει κάποιες πιθανότητες αλλά κατά τη γνώμη μου ελάχιστες. Η λέξη δίδυμος συναντάται όμως και στην Οδύσσεια (τ - 227), όπως και στην Ιλιάδα (Ψ – 641). Τη μία με την έννοια του διπλός και την άλλη του δίδυμου αντίστοιχα, άρα γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε λόγω μέτρου? Το Δασκαλιό, ή Δασκαλειό εάν λάβει κανείς υπ΄όψη του ότι το κανάλι μεταξύ Ιθάκης Κεφαλονιάς την τότε εποχή είχε ασφάλεια πλεύσης από πειρατές και ότι το παλάτι του Οδυσσέα βρισκόταν στη βόρεια Ιθάκη, ή Κεφαλονιά ήταν πράγματι η τέλεια ενέδρα. Γιατί το απορρίπτεις (όπως και άλλοι βέβαια)? Το χθαμαλή σημαίνει για μένα χαμηλή ως προς κάτι κοντινό που την κάνει να φαίνεται (την Ιθάκη) χαμηλή αλλά στην ουσία είναι αρκετά ψηλή – ψηλά ως προς τη θάλασσα. Με αυτή την έννοια μπορώ να εξειδικεύσω και μέρος. Δεν είναι άπιαστο όνειρο για μένα αυτό λόγω καταγωγής φυσικά ( σε Δουλίχιον. Το χαμένο βασίλειο.
στις 11:09 μμ
mia koytalia ths soypas boriko oxi,ena kroko olokliro,mia koytalia ths soypas axni zahari, kai dio koytalies gala fresko.Anamignionde kala eos otoy ginoyn ena reysto migma kai pernome ena mikro pinelo kai alifoyme oles tois gonies kai tois perioxes poy enfanistikan.meta dio i tris meres den tha mini tipota.PALEA NAFTIKI METHODOS ALANTHASTI KAI APOTELESMATIKOTATI.... J.LAGOS CY σε Πως θα ξεφορτωθείτε τις κατσαρίδες!
στις 10:05 μμ
Οι τοποθετήσεις που και εγώ έχω κάνει είναι ότι με βάση τις διάφορες αμφιβολίες που κατά καιρούς έχουν διατυπωθεί αν η Ομηρική Ιθάκη ταυτίζεται με τη σημερινή, ποιες περιοχές συνδυάζουν κάποια στοιχεία που θα τους επέτρεπαν να γίνουν μνηστήρες του ονόματος. Τίποτε περισσότερο. Άλλωστε είναι μια διαδικασία που δε ζημιώνει κανένα, αντίθετα αυξάνει το ενδιαφέρον για τα νησιά μας. Καλημέρα. σε Η πρώτη γυμνασιάρχης σε Ελληνικό σχολείο..
την 12/2/2013
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΩ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ,,ΑΝΑΡΤΟΤΝΑΙ,,ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΝΤΑΙ! ΤΩΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ,, ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΙΟΤΗΣ,,,ΕΣΥ ΛΕΓΕ ΤΟΝΕ ΦΙΣΚΑΡΔΙΩΤΗ, Ο ΦΙΛΟΣ ΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΛΕΥΚΑΔΙΤΗ, ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ,,ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΙΑΚΙ ΔΗΛΑΔΗ!,,,! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ,, ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΑ,, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΕΙ,, ΗΤΑΝ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ,, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΥ ΘΙΑΚΙΟΥ,, (ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ)ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΗΣ,, ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΜΥΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ,,, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΣΧΕΤΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ,,ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΝΟΣ ΝΗΣΙΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ,, ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΔΡΑ,, ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,,ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΓΝΩΣΕΩΝ ,,ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ! σε Η πρώτη γυμνασιάρχης σε Ελληνικό σχολείο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου