Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Βρετανία: Έξαρση αναζητήσεων για ελληνικά νησιά


ενημέρωση από Βασίλη Λορετζάτο!

Ο 'νόμος' είναι γνωστός: κακοκαιρία στις αγορές της Ευρώπης, σημαίνει κλιμάκωση της επιθυμίας για διακοπές και ήλιο. Έστω και σε επίπεδο αναζητήσεων και απλού ενδιαφέροντος για ενημέρωση. Έχοντας παγώσει από τον βαρύ χειμώνα, οι Βρετανοί τον επιβεβαιώνουν πλήρως!

Η παρατεταμένη κακοκαιρία και τα διαδοχικά κύματα χιονοπτώσεων και πολικού κρύου έχουν στείλει τους Βρετανούς στις μηχανές αναζήτησης και στα τουριστικά γραφεία, να ψάχνουν προορισμούς διακοπών! Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον βρετανικό τύπο, το τελευταίο διάστημα καταγράφεται έξαρση των αναζητήσεων για ηλιόλουστους προορισμούς την τρέχουσα περίοδο αλλά και για την ερχόμενη θερινή περίοδο.


Ποιοι ξεχωρίζουν; Η Τυνησία, τα Κανάρια Νησιά και τα ελληνικά νησιά!

Σύμφωνα με τα ευρήματα, οι αναζητήσεις για Σαντορίνη εμφανίζουν αύξηση 50% αυτό το διάστημα σε σύγκριση με το αντίστοιχο περυσινό, ενώ οι αναζητήσεις για νησιά, όπως η Λευκάδα, η Λέσβος και η Σκιάθος εμφανίζουν αύξηση 40%.

Η Τυνησία κινείται και αυτή σε ένα επίπεδο αύξησης ενδιαφέροντος της τάξης του 40% ενώ τα Κανάρια, ήδη αρκετά δημοφιλή και τη χειμερινή περίοδο είναι γύρω στο 17%.

Για να δούμε...

//traveldailynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου