Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΥΓΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ



Πριν από 5 λεπτά 

Kostas G @kgougakis
Φωτογραφία απο το Χαλάνδρι..Kαι  κάτω  
από την Σπύρου Λούη στο ΟΑΚΑ


Εικόνα από δρόμο της Αθήνας τώρα. Από το twitter του Homo_Sapios




Βροχές και καταιγίδες σήμερα παντού… μην ξεχάστε να πάρετε ομπρέλα!!!

Λόγω της συσσώρευσης υδάτων, έκλεισαν η Πειραιώς από την Πέτρου Ράλλη μέχρι τη Χαμοστέρνας και στα δύο ρεύματα, η Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα από τη Γρ. Λαμπράκη, η Περιφερειακή Αιγάλεω, η Ποσειδώνος από τον Παλαιό Ιππόδρομο προς τη Λ. Συγγρού και η Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα από το ύψος της γέφυρας στον Ασπρόπυργο.

Χάος από τη σφοδρή κακοκαιρία στην Αττική
Ανάσχεση οχημάτων σε ακτίνα 10 χιλιομέτρων παρατηρείται στην Αθηνών - Κορίνθου προς Κόρινθο, από Κηφισό μέχρι τη λίμνη Κουμουνδούρου.
Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους που ακινητοποιήθηκαν στην Ιερά Οδό στο Χαιδάρι, στην Πειραιώς στο Γκάζι και στη Λεωφ. Σχιστού στο Σακαραμαγκά, έξω από το Αττικό Νοσοκομείο. Στο σημείο έσπευσαν συνεργεία της Πυροσβεστικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις στην περιοχή του Σκαραμαγκά. Ακόμη έχει κλείσει η οδός Πεντάρη στην Ηλιούπολη από πτώση κολώνας. Στο Παλαιό Φάληρο έχει σχηματιστεί χείμαρρος στο ρέμα της Πικροδάφνης, ενώ πλημμυρισμένη είναι και η Λ.Αλίμου και έχουν συσσωρευτεί νερά σε καταστήματα. Σε κάποιες περιοχές σημειώθηκε χαλαζόπτωση.
Χάος από τη σφοδρή κακοκαιρία στην Αττική
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Αττική Αττική Οδό, όπου νωρίτερα παρατηρήθηκαν καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τον κόμβο της Μαραθώνος εώς τον κόμβο της Κηφισίας, στην περιφερειακή Υμηττού στην έξοδο προς Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Ελευσίνα από κόμβο Παπάγου εώς κόμβο Κηφισίας.
Προβλήματα στα μέσα μεταφοράς
Ακόμη, καθυστερήσεις σημειώνονται στα δρομολόγια των οδικών μέσων μεταφοράς, ενώ κλειστό είναι το δίκτυο του Τραμ λόγω των πλημμυρισμένων δρόμων.
Χάος από τη σφοδρή κακοκαιρία στην Αττική
Επίσης, έχουν διακοπεί τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ από Ομόνοια μέχρι Ταύρο λόγω πτώσης δέντρου και πλημμυρισμένου σταθμού στα Πετράλωνα. Τα δρομολόγια του ηλεκτρικού γίνονται από Πειραιά μέχρι Ταύρο και από Ομόνοια μέχρι Κηφισιά.
Κλειστός είναι ο σταθμός του μετρό στο Μέγαρο Μουσικής, ωστόσο οι συρμοί διέρχονται κανονικά από τις αποβάθρες..
Μικροπροβλήματα σημειώθηκαν το πρωί στα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για τον Αργοσαρωνικό, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.
Χάος από τη σφοδρή κακοκαιρία στην Αττική
Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα δεν εκτελέστηκαν τα πρωϊνά δρομολόγια από Πειραιά για Αίγινα-Αγκρίστρι-Πόρο και Υδρα -Ερμιόνη- Σπέτσες, ενώ δεν εκτελέστηκε το πρωινό τοπικό δρομολόγιο από Σαλαμίνα για Πειραιά και από Ραφήνα για Μαρμάρι.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, αεροπλάνο προερχόμενο από τη Μυτιλήνη προς την Αθήνα προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο των Χανίων λόγω της κακοκαιρίας.
Χάος από τη σφοδρή κακοκαιρία στην Αττική
Παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και χθες το βράδυ, όταν αεροσκάφος της Aegean Αirlines που εκτελούσε τη βραδυνή πτήση από Αθήνα προς Χανιά, λόγω των θυελλωδών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή των Χανίων, αναγκάστηκε να προσγειωθεί, περίπου στις 10 το βράδυ, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης».
Ολοι οι επιβάτες της πτήσης μεταφέρθηκαν στη συνέχεια στα Χανιά, με λεωφορεία.
Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές
Διακοπές ηλεκτροδότησης σημειώνονται σε πολλές περιοχές του Λεκανοπεδίου Αττικής, με τα προβλήματα να είναι εντονότερα στα Νότια και τα Βόρεια προάστια.
Χάος από τη σφοδρή κακοκαιρία στην Αττική
Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ενημέρωση από τη ΔΕΗ, έξι γραμμές μέσης τάσης έχουν επηρεαστεί από την έντονη βροχόπτωση με αποτέλεσμα οι περιοχές που ηλεκτροδοτούνται από αυτές να μένουν χωρίς ρεύμα από λίγα λεπτά έως και μία με δύο ώρες.
Πρόκειται για τις γραμμές στο Κουκάκι, το Νέο Κόσμο, Καλλιθέα – Ταύρος, ενώ στα Βόρεια προάστια είναι τα δίκτυα μέσης τάσης Φιλοθέης, Αγίας Παρασκευής και Νομισματοκοπείου, Χολαργού, Θρακομακεδόνων – Μενιδίου.
Χάος από τη σφοδρή κακοκαιρία στην Αττική
Τα συνεργεία της ΔΕΗ και του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) όπου είναι εφικτό αποκαθιστούν τις βλάβες. Πολλοί υπόγειοι υποσταθμοί της ΔΕΗ είναι πλημμυρισμένοι και απαιτείται και η συνδρομή της Πυροσβεστικής.
Η πρόγνωση του καιρού
Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που εκδηλώνονται σήμερα στην Αττική, την Εύβοια και τα νησιά του κεντρικού και βορείου Αιγαίου θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες, ενώ άμεσα θα επηρεάσουν την ανατολική Θεσσαλία και την κεντρική Μακεδονία, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ .
Εξασθένηση των φαινόμενων αναμένεται στην Αττική από τις 13.00 το μεσημέρι και μέχρι το βράδυ βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές.
Αύριο Σάββατο αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, με γρήγορη βελτίωση.
Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά και τα βόρεια και σποραδικές καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σταδιακά από το απόγευμα, ενώ τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και από το απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μιρκή άνοδο κυρίως στα νότια.

Βολτα με κανό στην Αμαρουσίου - Χαλανδρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου