Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ταξιδιωτικό γραφείο "πουλάει" τη μιζέρια των Ελλήνων προς ?70 το άτομο.


EΣΤΑΛΗ ΑΠΟ  ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΡΕΤΖΑΤΟ

e-go.gr/news   23:40 19/2

Ο ιστότοπος GreekReporter.com ασχολείται με μια ιδιαίτερα "προχωρημένη" ταξιδιωτική προσφορά που προσφέρει στους πελάτες του 
το πρακτορείο Context Travel σε ένα άρθρο με πρωτότυπο τίτλο "Η ελληνική μιζέρια τουριστικό δέλεαρ" (Greek Misery Tourist Lure).









Ταξιδιωτικό γραφείο  πουλάει  τη μιζέρια των Ελλήνων προς ?70 το άτομο.

Το μεγάλο ταξιδιωτικό πρακτορείο Context Travel με έδρα στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ και γραφεία στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου εξειδικεύεται σε ατομικές ή ολιγομελείς "βόλτες" με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. "Βόλτες" όμως που δεν πραγματοποιούν ξεναγοί αλλά επιστήμονες εξειδικευμένοι στο εκάστοτε θέμα ενδιαφέροντος.

Σε αυτό το μήκος κύματος, λοιπόν, μία από τις προτάσεις του πρακτορείου ξεχωρίζει με τον τίτλο "Η ελληνική κρίση στο Context" καιέχει διάρκεια 3 ώρες και κόστος ?70 το άτομο ή ?305 η ομάδα. Η ανάλυσή της, δε, αναπτύσσεται ως εξής:
"Η ελληνική κρίση είναι περίπλοκη. Ένας μπερδεμένος ιστός οικονομικών σχέσεων, αναδιάρθρωσης χρέους και πολιτικής αστάθειας κυριαρχούν στην Ελλάδα τα τελευταία τρία χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της τρίωρης βόλτας, με τη βοήθεια ενός οικονομολόγου, θα αποκαλύψουμε λεπτομέρειες της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα σε απλή γλώσσα, μέσα από επισκέψεις σε σημεία κλειδιά όπου το δράμα ξετυλίχτηκε, κάνοντας ταυτόχρονα μια βουτιά στους τίτλους των εφημερίδων με σκοπό να αποκτήσουμε καλύτερη κατανόηση των αιτιών και των συνεπειών μίας από τις πιο σημαντικές οικονομικές καταστροφές στη σύγχρονη εποχή.
Θα ξεκινήσουμε από το κέντρο της Αθήνας και το επίκεντρο της κρίσης: την πλατεία Συντάγματος μπροστά από το ελληνικό κοινοβούλιο. Εδώ θα αποκτήσουμε μια σφαιρική εικόνα της πολιτικής κατάστασης στην Ελλάδα και του πώς η ελληνική κυβέρνηση χειρίστηκε την οικονομική κρίση από το ξεκίνημα του 2009.



Αλλά και εδώ ενδέχεται να εντοπίσουμε ανθρώπους από το"κίνημα των αγανακτισμένων πολιτών" οι οποίοι πραγματοποίησαν τις μεγαλύτερες κινητοποιήσεις ενάντια στη λιτότητα".
Και υπάρχει χρόνος μετά το τέλος του τουρ; Το πρακτορείο προτείνει ένα ποτήρι κρασάκι για κουβέντα και προτάσεις για το πώς θα μπορέσει τελικά να βγει η Ελλαδα από την κρίση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου