Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Αύριο στις 11:00 η κηδεία του Πρέσβη Δημητρίου Άννινου στον Πόρο


Αύριο Πέμπτη στις 11:00 στο κοιμητήριο Πόρου, ο τόπος μας θα αποχαιρετίσει ένα σπουδαίο συγχωριανό μας που διέπρεψε στο Διπλωματικό Σώμα, τον Πρέσβη Δημήτριο Άννινο από τα Αννινάτα που δεν ξέχασε ποτέ τον τόπο καταγωγής του.

Ο Πρέσβης Δημήτριος Άννινος ήταν ένας διακεκριμένος διπλωμάτης
καριέρας που τίμησε το όνομα της Ελλάδας σε όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρέθηκε. Υπηρέτησε στην πρεσβεία της Ελλάδος στη Λευκωσία και ανέλαβε αργότερα πολύ σημαντικές θέσεις.

Ήταν Γενικός Πρόξενος της χώρας μας στη Μελβούρνη, την μεγαλύτερη ελληνική παροικία του πλανήτη. Υπήρξε και Γενικός Πρόξενος στην Σαγκάη, την οικονομική πρωτεύουσα της Κίνας.

Ανέλαβε Πρέσβης της Ελλάδας στους αντίποδες της Γης, στη Νέα Ζηλανδία και την ημέρα του θανάτου του είχε μόλις αναλάβει επίσημα Πρέσβης της Ελλάδας στο Μεξικό.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του προώθησε τα συμφέροντα της χώρας και του απόδημου Ελληνισμού και διακρίθηκε για την ευσυνειδησία και το ήθος του. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους απόδημους Έλληνες των χωρών όπου βρέθηκε, κάνοντας πάντα το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσει τους συμπατριώτες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου