Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ


ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ



ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ

Η συγκυβέρνηση, αξιοποιώντας τη «σιδερένια φτέρνα» του αστικού κράτους (νόμους, κατασταλτικούς μηχανισμούς, δικαιοσύνη, μέσα μαζικής ενημέρωσης), επιχειρεί να τσακίσει κάθε αντίσταση, να επιβάλλει την υποταγή στην πολιτική της που υπηρετεί τα συμφέροντα μιας χούφτας μονοπωλίων. Να τρομοκρατήσει τα λαϊκά στρώματα.
Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους του Μετρό και σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, να μην υποκύψουν στην επίταξη, στην επιχείρηση της καταστολής και τρομοκράτησης.

Να μη φοβηθούν. Να αντισταθούν. Πολλές φορές στο παρελθόν, τέτοιου είδους αποφάσεις τσακίστηκαν κάτω από τη μαζική-μαχητική στάση των εργαζομένων και με την αλληλεγγύη. Το παράδειγμα των ναυτεργατών, με τις 10άδες απεργίες σε συνθήκες επίταξης, δείχνει το δρόμο.
Το ΠΑΜΕ καλεί τα Σωματεία όλων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς στην Αττική να προχωρήσουν αύριο στην κήρυξη 24ωρης απεργίας και σε κοινή συγκέντρωση όλων των εργαζομένων στις συγκοινωνίες. Τα Εργατικά Κέντρα της Αττικής να προγραμματίσουν άμεσα Παναττική κινητοποίηση ενάντια στην επίταξη. Τις Οργανώσεις της εργατικής τάξης, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, Σωματεία άμεσα και πολύμορφα, όχι μόνο να καταδικάσουν και να καταγγείλουν την απόφαση για επίταξη, αλλά και να εκφράσουν με κάθε τρόπο και μέσο την αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους στο Μετρό και όλων των άλλων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΤΑ «ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ»

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου