Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Σερβία: Τουριστικό κύμα προς την Ελλάδα


NEA  TROMAKTIKOY

Η πώληση στη Σερβία τουριστικών πακέτων για την Ελλάδα ξεκίνησε φέτος αρκετά νωρίτερα, σύμφωνα με εκτιμήσεις ταξιδιωτικών πρακτορείων, και μάλιστα...

3 σχόλια:

  1. Έλα ρε παιδιά μη τραβάμε τα άκρα προξενώντας εντυπώσεις.
    Μπορεί να υπάρχει αυτό το «δύναται να επαίρεται» αλλά ο νομοθέτης προσπαθεί έμμεσα να αποφύγει διάφορες καταστάσεις που μπορεί μειώσουν το σεβασμό και να διασύρουν σα σύμβολο τη σημαία μας.
    Η σημαία μας σα σύμβολο με ότι αυτό περιτυλίγει μέσα του ανήκει σε κάθε Έλληνα πολίτη και με την λογική του συνόλου των πολιτών (Έθνος Ελλήνων) κατ΄επέκταση στο κράτος.
    Ένας διασυρμός της υπήρξε ο συμβολισμός (πρακτικά) πολιτικού κόμματος και μάλιστα επί κυβερνήσεως του ιδίου ψηφίστηκε ο νόμος (1978), τότε που για χρόνια έβλεπες Ελληνικές πλαστικές σημαιούλες να ποδοπατούνται μέσα στις βρωμιές.
    Εγώ δεν υψώνω στο σπίτι μου σημαία, αν το κρίνω απαραίτητο όμως θα υψώσω και αν μου το απαγορέψουνε θα βάψω όλο το σπίτι μου με τις ρίγες και τα χρώματά της.
    Ας έρτουν να το γκρεμίσουνε.

    Χουά χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ,, ΑΝ ΤΟ ΒΑΨΕΙΣ ΜΕ ΡΙΓΕΣ,,ΤΑ ΜΟΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑ ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ!!..ΟΠΟΤΕ ΒΑΨΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαύρα δε τα βάφω ποτέ.
    Όσο πλέει δε βουλιάζει φίλε και ας είναι η θάλασσα μέχρι τα μπούνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή