Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Σε τροχιά Ευρώπης το Αργοστόλι!


ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ ΤΟ  http://www.aquaticsnews.com

Ήταν το ακλόνητο φαβορί της αναμέτρησης και το απέδειξε μέσα στην πισίνα!
Ο λόγος για το Ναυτικό Όμιλο Αργοστολίου που πέρασε ένα ήσυχο απόγευμα με αντίπαλο του ουραγό ΝΟ Πατρών, βάζοντας ακόμη τρεις βαθμούς στο σακούλι.
Στο ουδέτερο κολυμβητήριο του Γεράκα και περίπου 210 χιλιόμετρα μακριά από τη φυσική του έδρα, ο ΝΟΠ δεν μπόρεσε να κοντράρει ουσιαστικά τους Κεφαλλονίτες που κέρδισαν με σκορ 8-5, συνεχίζοντας την ανοδική τους πορεία.
Πλέον, ο ΝΟΑ βρίσκεται για τα καλά σε τροχιά Ευρώπης έστω και αν οι άνθρωποι του θέλουν να κρατάνε χαμηλούς τόνους και να κοιτάνε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το Αργοστόλι βρίσκεται μόνο στην 5η θέση, έχοντας ήδη τέσσερις βαθμούς παραπάνω από τον Παναθηναϊκό που έχει δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό την Κυριακή, ενώ ακολουθεί και ένα ματς με το ΝΑΟ Κέρκυρας εντός έδρας όπου και πάλι η ομάδα του Θοδωρή Ανδρεάκου είναι το θεωρητικό φαβορί.

Και αν δεν υπήρχαν και οι δυο διαφορετικού τύπου βαθμολογικές απώλειες, δηλαδή η άδικη ήττα στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ και οι χαμένοι δυο βαθμοί στο ματς με το Παλαιό Φάληρο (κέρδιζε δυο γκολ ο ΝΟΑ λίγο πριν τη λήξη) τότε ενδεχομένως το Αργοστόλι να ήταν ακόμη πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα…
Από την άλλη το ιστορικό σωματείο της Πάτρας δείχνει σαφέστατη βελτίωση σε σχέση με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος αλλά αυτό δεν φτάνει για να πετύχει το στόχο της παραμονής. Για να μείνεις στην κατηγορία θέλεις βαθμούς και προς το παρών ο ΝΟΠ βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς πόντο.
Από την άλλη ένα επιπλέον ζήτημα είναι με το κολυμβητήριο αφού για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα ο ΝΟ Πατρών έπαιξε μακριά από την Πάτρα λόγω ενός προβλήματος που προέκυψε τις τελευταίες μέρες (η διοίκηση του "Αντώνης Πεπανός" δεν άφησε το ΝΟΠ να παίξει λόγω ενός οικονομικού ζητήματος).
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο ΝΟΑ κατάφερε να προηγηθεί με 2-1 μετά το τέλος του 1ου οκταλέπτου και το ουσιαστικό βήμα για τη νίκη το έκανε στη 2η περίοδο όπου με επιμέρους σκορ 3-0, πήγε τη διαφορά στα τέσσερα τέρματα. Από εκείνο το σημείο και μετά δεν ανησύχησε επί της ουσίας καθώς πήγε στο 4ο οκτάλεπτο μπροστά στο σκορ με 7-2, ενώ ο Θοδωρής Ανδρεάκος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους πολίστες που είχε στη διάθεση του.
Η ταυτότητα του αγώνα:
Α1 Ανδρών- 8η αγωνιστική
Κολυμβητήριο Γέρακα
ΝΟ Πατρών- ΝΟ Αργοστολίου   5-8
Διαιτητές: Δαμιανάκης-Κωνσταντινίδης
Τα οκτάλεπτα: 1-2, 0-3, 1-2, 3-1.
ΝΟ Πατρών (Κώστας Σακκαλής):
ΝΟ Αργοστολίου (Θοδωρής Ανδρεάκος): Στελλάτος 3, Βαγγέλης Δουδέσης 2, Μητρόπουλος 2, Παπαδόπουλος 1.
By Stefanos Kallergis 
kallergis@aquaticsnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου